Κόσμος

Ινδία: Ασθενοφόρο έπεσε με ταχύτητα σε σταθμό διοδίων – Τέσσερις νεκροί

27.07.2022 | 13:46 Eνσωμάτωση

Ένα επιβατικό τρένο έπιασε φωτιά πάνω σε γέφυρα βόρεια της Βοστόνης, ακινητοποιήθηκε και οι επιβάτες πήδηξαν από τα παράθυρα. Στην Ινδία, ένα ασθενοφόρο έπεσε με υπερβολική ταχύτητα πάνω σε σταθμό διοδίων με αποτέλεσμα 4 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Τρομακτικές εικόνες…

Το όχημα γλιστράει στο οδόστρωμα και χτυπάει με δύναμη στο σταθμό των διοδίων.

Το ασθενοφόρο μεταφέρει άρρωστο στο νοσοκομείο και ο οδηγός έχει αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Στο άκουσμα της σειρήνας ο ένας υπάλληλος των διοδίων βγάζει από τη μέση τα εμπόδια.
Τα φρένα του ασθενοφόρου δεν πιάνουν, παίρνει μία περιστροφή μέσα στο σταθμό και χτυπάει με δύναμη στο κουβούκλιο.

Στην περιστροφή του, το όχημα χτυπάει τον δεύτερο υπάλληλο και τον λιώνει στον τοίχο, ενώ ταυτόχρονα από την πίσω πόρτα πετάγονται έξω ο νοσοκόμος και ο ασθενής.

Ακαριαίο θάνατο βρίσκουν ο οδηγός, ο υπάλληλος των διοδίων, ο νοσοκόμος και ο ασθενής.

ΗΠΑ

Το τρένο τυλίγεται στις φλόγες όταν περνάει πάνω από τη γέφυρα του ποταμού Μίστικ. Ο συρμός ακινητοποιείται και με σχετική ηρεμία, κάποιοι από τους επιβάτες βγαίνουν από τις εξόδους κινδύνου ενώ οι περισσότεροι κατεβαίνουν από τις πόρτες.

Διακόσιοι άνθρωποι εγκαταλείπουν το τρένο. Πανικόβλητη μία γυναίκα, όχι μόνο βγαίνει στη γέφυρα αλλά βουτάει και στα νερά του ποταμού. Κολυμπά χωρίς πρόβλημα μέχρι την όχθη.

Σύμφωνα με την εταιρεία που διαχειρίζεται τους συρμούς της Βοστόνης, η φωτιά ξέσπασε όταν μια μεταλλική σφραγίδα κάτω από ένα από τα βαγόνια του τραίνου έσπασε και ήρθε σε επαφή με την τρίτη ράγα, αυτή που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια στα βαγόνια.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 27/07/2022