Πολιτική

Στην κυκλοφορία η παράκαμψη της Αμφιλοχίας – Εγκαίνια παρουσία Μητσοτάκη

22.07.2022 | 20:23 Eνσωμάτωση

Στην κυκλοφορία δόθηκε από σήμερα η παράκαμψη της Αμφιλοχίας που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Ακτίου - Αμβρακίας με την Ιόνια Οδό.

Το έργο εγκαινίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η παράκαμψη της Αμφιλοχίας που συνδέει τον οδικό άξονα Άκτιο – Αμβρακία με την Ιόνια Οδό έχει μήκος  17,4 χιλιόμετρων και συρρικνώνει τον χρόνο του ταξιδιού προς Λευκάδα και Πρέβεζα κατά 20 λεπτά.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν θερμά οι κάτοικοι της Βόνιτσας. Κατά τη βόλτα που έκανε στο κέντρο της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους καταστηματάρχες της περιοχής.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους κατοίκους επανέλαβε ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας όπου θα έχει ολοκληρωθεί το κυβερνητικό έργο.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες.

Η νέα παράκαμψη Αμφιλοχίας παραδόθηκε πέντε μήνες νωρίτερα και θα μειώσει δραστικά τον χρόνο μετακίνησης στην περιοχή ενώ αναμένεται να βελτιώσει δραστικά την οδική ασφάλεια.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και την Πρέβεζα όπου περιηγήθηκε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και τον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/07/2022