Κόσμος

ΗΠΑ: Νέο ντοκουμέντο «καίει» τον Τραμπ – Δεν είχε πρόθεση να φύγει από τον Λευκό Οίκο

22.07.2022 | 20:30 Eνσωμάτωση

Ένα ενδιαφέρον βίντεο ντοκουμέντο έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνεται ο Ντόναλντ Τραμπ με νεύρα και μορφασμούς να αρνείται να αποδεχθεί την ήττα του στις εκλογές και να δυσανασχετεί όταν τον συμβουλεύουν να στηλιτεύσει την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε καμία πρόθεση να παραδώσει στον Τζο Μπάιντεν τα κλειδιά του Λευκού Οίκου. Αντιδρά σε ό,τι του δίνουν να διαβάσει ενώ δυσανασχετεί όταν του λένε ότι πρέπει να σχολιάσει την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο.

Για του λόγου το αληθές αδιάψευστος μάρτυρας νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Το βίντεο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ειδική επιτροπή ανάκρισης του Κογκρέσου για τα δραματικά γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου του 2021.

Με νεύρα και μορφασμούς, ο Τραμπ φαίνεται καθαρά ότι δε θέλει να αποδεχθεί την ήττα του.

«Αλλά αυτές οι εκλογές τελείωσαν. Το Κογκρέσο επικύρωσε τα αποτελέσματα. Δε θέλω να πω ότι τέλειωσαν οι εκλογές. Θέλω να πω ότι το Κογκρέσο επικύρωσε τα αποτελέσματα χωρίς να πω ότι τελείωσαν οι εκλογές».

Ακόμα και στην πρόβα για το διάγγελμά του φαινόταν ξεκάθαρα πόσο χλιαρή ήταν η αντίδρασή του στην εισβολή στο Καπιτώλιο.

«Αυτές ήταν δόλιες εκλογές αλλά δεν μπορούμε να τις αφήσουμε στα χέρια αυτών των ανθρώπων. Πρέπει να έχουμε ειρήνη. Πηγαίνετε σπίτια σας. Σας αγαπάμε. Είσαστε ξεχωριστοί. Είδατε τι έγινε. Είδατε τον τρόπο που φέρονται στους άλλους τόσο άσχημα και απαίσια. Ξέρω πως νιώθετε αλλά πηγαίνετε σπίτι. Πηγαίνετε σπίτι με ηρεμία».

Το αποκαλυπτικό οπτικό υλικό δείχνει όχι μόνο το πώς αντιλαμβανόταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ τη δημοκρατία, αλλά και πόσο ακατάλληλος είναι αν σκεφτεί και πάλι να θέσει υποψηφιότητα για το 2024.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/07/2022