Ελλάδα

Λαμία: Έκαψαν ζωντανό σκύλο σε άλσος

18.07.2022 | 13:30 Eνσωμάτωση

Την ασύληπτη απανθρωπιά συνάντησε περιπατητής στην περιοχή της Λαμίας, όταν κάνοντας την πρωινή του βόλτα αντίκρισε ένα σκυλάκι απανθρακωμένο.

Δεν το χωράει ο νους μέχρι που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη θηριωδία σε βάρος ανυπεράσπιστων ζώων…

Περιπατητής που έκανε την πρωινή βόλτα του στη Λαμία αντίκρισε ένα θέαμα που προκαλεί φρίκη… Ένα σκυλάκι απανθρακωμένο…

Το σκυλί βρήκε μαρτυρικό θάνατο από την φωτιά που του έβαλαν, είτε με σκοπό να κάψουν το κοντινό άλσος είτε διασκεδάζοντας με το μαρτυρικό θάνατο του άτυχου ζώου.

«Ενημερωθήκαμε, ότι ο δήμος παρέλαβε το πτώμα από το ζωάκι και ότι η αστυνομία κάνει έρευνες σχετικά με το γεγονός το γεγονός που έχει συμβεί. Είναι κατακριτέο από όλους μας γιατί υπήρχε ένας βασανισμός ζώου», δήλωσε η Κωνσταντίνα Φούκα, πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου Φθιώτιδας.

Στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοια τέτοια φρικιαστικά περιστατικά, που κάποιοι τα απέδωσαν σε… «πλάκα» του θύτη σε βάρος μιας αθώας ψυχής.

Στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας κακοποιήσεις ζώων είναι συχνό φαινόμενο, όπως λέει στο MEGA η πρόεδρος του φιλοζωικού συλλόγου.

«Υπάρχουν κακοποιήσεις πολλές φορές, ζώα τα οποία είναι μόνιμα δεμένα, βρίσκουμε ζώα που είναι παρατημένα στους δρόμους, είναι σύνηθες φαινόμενο στην επαρχία οι εγκαταλείψεις ζώων ή βασανισμένα ζώα να συναντάμε».

Οι έρευνες τις αστυνομίας για να βρεθούν οι δράστες συνεχίζονται, με τις έρευνες πέρα από τη βάρβαρη κακοποίηση του ζώου να εστίαζ ονται και σε πιθανό εμπρησμό του άλσους της περιοχής.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/07/2022