Οικονομία

Aegean College: Λαμπρή αποφοίτηση για τους σπουδαστές του

18.07.2022 | 21:24 Eνσωμάτωση

Μια λαμπρή τελετή αποφοίτησης πραγματοποίησε το Aegean College στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

«Να αισιοδοξείτε και να εργάζεστε αδιάκοπα για ένα καλύτερο αύριο ατενίστε το μέλλον με θάρρος μείνετε προσηλωμένη στους στόχους σας και χτίστε ένα νέο καλύτερο κόσμο», σημείωσε ο Νικόλαος Μακρυπλίδης, πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ.

Το Κολλέγιο έχει μια πολύ ισχυρή βάση χιλιάδων αποφοίτων και αυτήν την στιγμή μετράει περισσότερους από 2.500 φοιτητές που παρακολουθούν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ή προγράμματα δια βίου μάθησης.

Το Κολλέγιο μετράει 4 ενεργές συνεργασίες με βρετανικά πανεπιστήμια.

«Πριν από 10 μήνες που ήρθα στην Ελλάδα ενημερώθηκα για το βάθος και το εύρος της εκπαιδευτικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Βρετανίας. Αυτό επιβεβαιώνεται απόψε στον τομέα της διεθνούς εκπαίδευσης με την Ελλάδα μέσα από τις προσπάθειες Κολλεγίων όπως το Aegean College είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους συνεργάτες του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης», είπε ο πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, Matthew Lodge.

Το Κολλέγιο προσφέρει 65 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και πρωτοπορεί σε πεδία ενώ χιλιάδες απόφοιτοί του διακρίνονται ως αναγνωρισμένοι επαγγελματίες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 18/07/2022