Ελλάδα

Καβάλα: Σε σοκ οι κάτοικοι που είδαν το φλεγόμενο αεροσκάφος να πέφτει

17.07.2022 | 20:07 Eνσωμάτωση

Σε επιφυλακή παραμένουν κάτοικοι και Αρχές στην Καβάλα για την πτώση του αεροσκάφους Antonov που μετέφερε 12 περίπου τόνους πυρομαχικών και αποτελούνταν από 8μελες πλήρωμα.

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν το φλεγόμενο αεροσκάφος να πέφτει και το κατέγραψαν με τα κινητά τους, σοκάρουν.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Σταύρος Κυβράκης, προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Καβάλας, κάνει λόγο για πρωτόγνωρες σκηνές.

«Είχα την τύχη και την ατυχία να δω από απόσταση, στο σημείο που βρισκόμουν, μια τεράστια έκλαμψη. Μου έκανε φοβερή εντύπωση».

Όπως λέει ο κ. Κυβράκης, «είδα μια πύρινη έκλαμψη μέσα στη νύχτα και μάλιστα από απόσταση 25 περίπου χλμ. από εκεί που βρισκόμουν. Καταλαβαίνετε ότι είχε ιδιαίτερη σημασία».

Ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Καβάλας τόνισε ότι αμέσως ξεκίνησε μια «μαραθώνια προσπάθεια, ενημερώσαμε όλους τους αρμοδίους φορείς. Πήγα στο σημείο όσο πιο γρήγορα μπορούσα, λήφθηκαν έκτακτα μέτρα, απομακρύναμε τον κόσμο από το σημείο».

Μετά από έρευνες που έγιναν στο σημείο, διαπιστώθηκε ότι δεν εντοπίστηκαν επικίνδυνες ουσίες στο σημείο της συντριβής του Antonov.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 17/07/2022