Ελλάδα

Πάτρα: Κατεπείγουσα έρευνα για τον θάνατο του 49χρονου στο «Άγιος Ανδρέας»

15.07.2022 | 13:01 Eνσωμάτωση

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου 49χρονου στην Πάτρα, που έχασε την ζωή του μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από το νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου είχε μεταβεί για να ζητήσει βοήθεια. Για το συμβάν έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα από τον υπουργό Υγείας.

Κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα είχε ζητήσει και η οικογένεια του 49χρονου, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου έφτασε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, ζητώντας πρώτες βοήθειες, καθώς είχε δυνατούς πόνους στο στήθος και δύσπνοια, ωστόσο πήρε την απάντηση πως δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και πως πρέπει να απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου. Ο άτυχος άντρας, λίγα μέτρα έξω από το Νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος.

Τι απαντά το Νοσοκομείο

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», ανέφερε πως, το θέμα είναι υπό διερεύνηση, καθώς σύμφωνα με τις προφορικές εξηγήσεις του προσωπικού του νοσοκομείου, που είδαν το βράδυ της Τετάρτης τον άτυχο άνδρα, δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο 49χρονος έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο και ανέφερε πόνο στην πλάτη πιθανόν από ψύξη, όπως ο ίδιος δήλωσε στο προσωπικό του νοσοκομείου, και γι’ αυτό το λόγο του πρότειναν να επισκεφθεί το ΠΓΝΠ στο Ρίο, που εφημέρευε.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 15/07/2022