Ελλάδα

Καβάλα: Σοκ από τις άγριες σκηνές της δολοφονίας της φαρμακοποιού

30.06.2022 | 20:36 Eνσωμάτωση

Σοκ προκαλούν οι άγριες σκηνές που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA από τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού στην Καβάλα από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Της έδειξε τα μπράτσα του και μετά την σκότωσε. Τα στόρια του φαρμακείου παρέμεναν ανοιχτά, κανένας όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι συμβαίνει μέσα στο φαρμακείο.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ακολουθεί την Άιντα στο δωματιάκι του φαρμακείου και την πνίγει, όπως έχει παραδεχτεί, με τα ίδια του τα χέρια.

Σέρνει τη σορό της και στη συνέχεια προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του. Μόνος στο φαρμακείο με το άψυχο κορμί της γυναίκας του, ψάχνει τα συρτάρια, κρατάει το κεφάλι του και λίγο αργότερα βάζει ένα γκρι ανοιχτό πουκάμισο, πάνω από τη μαύρη μπλούζα που φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος.

Κύμα οργής στο χωριό του 55χρονου

Κύμα οργής και στο χωριό του 55χρονου. Οι εικόνες, έχουν συγκλονίσει τους πάντες.

Όπως έχει ισχυριστεί ο ίδιος κι όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, τα λόγια της Άιντας στο δωματιάκι του φαρμακείου, τον έκαναν δολοφόνο.

Μέσα στις φυλακές Κομοτηνής, ο 55χρονος αναμένει να μάθει πότε και πού θα δικαστεί.

Σχεδόν δύο μήνες μετά τη δολοφονία, οι σκέψεις όλων παραμένουν στα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει. Δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών, που έμειναν ορφανά, με τον πατέρα τους στη φυλακή και τη μητέρα τους δολοφονημένη από εκείνον.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 30/06/2022