Ελλάδα

Ξάνθη: Οδηγός κατέβασε από το λεωφορείο 24χρονη γιατί δεν του άρεσε η… μπλούζα της

29.06.2022 | 18:15 Eνσωμάτωση

«Σας παρακαλώ πολύ πρέπει να κατεβείτε γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν είστε ευπρεπώς ντυμένη».

Αυτό είπε επί λέξει στην κόρη του ένας οδηγός ΚΤΕΛ στην Ξάνθη που για το τοπάκι που φορούσε η 24χρονη, τράβηξε μέχρι και χειρόφρενο.

Οδηγός : Ήρθε ο άλλος με μαγιό, ήρθε ο άλλος με ένα πανωφόρι πολύ ελαφρύ, σας παρακαλούμε τόσο άπλα

Επιβάτης: Είναι προκλητικά ντυμένη δηλαδή αυτό μας λέτε;

Επιβάτις: Εγώ δεν ντύνομαι, δεν καταλαβαίνω, κάντε τη δουλειά σας, πηγαίνετέ με στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτει η 24χρονη κοπέλα, τα όργανα είχαν αρχίσει από τα εκδοτήρια με την πρώτη παρατήρηση να γίνεται από σταθμάρχη και μάλιστα γυναίκα.

«Ήταν η πρώτη η οποία με κοίταξε και μου έκανε το πρώτο σχόλιο λέγοντάς μου ότι καλό θα ήταν βάλω κάτι πάνω από αυτό που ήδη φορούσα, διότι ο νόμος αναφέρει πως η ενδυμασία μας στα ΚΤΕΛ πρέπει να είναι ευπρεπής».

Το απίστευτο περιστατικό σεξισμού συνεχίζεται και μέσα στο ΚΤΕΛ όταν και ο οδηγός με τη σειρά του της ζήτησε να φορέσει ρούχα που ταίριαζαν με τις συστάσεις.

Οδηγός: Κατεβείτε

Επιβάτις: Πώς λέγεστε κύριε, τι κάνεις θα μου πάρεις το κινητό από το χέρι;

Οδηγός: Όχι θα σε κατεβάσω από το λεωφορείο

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπάθησε με λογικά επιχειρήματα να αντικρούσει τον ακραίο συντηρητικό λόγο του οδηγού του ΚΤΕΛ, ο οδηγός τους ζητούσε να αποβιβαστούν.

Οδηγός: Γίνεται μια σύσταση

Επιβάτης : Η σύσταση είναι ότι πρέπει να βάλει μπλούζα από πάνω η κοπέλα μου; Αυτό είναι σεξισμός που κάνετε

Οδηγός: Γίνεται μια σύσταση ρε παιδιά γιατί το κάνετε αυτό;

Ο πατέρας της 24χρονης μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS και αδυνατεί να πιστέψει πως το τοπάκι της κόρης του έγινε το μήλον της Έριδος.

«Η κόρη μου της λέει: «’δεν το κατάλαβα, δεν μπήκα ούτε σε κάποιο ναό, ούτε σε μοναστήρι, νέο κορίτσι είμαι, φοράω αυτό το τοπάκι, το μπλουζάκι, τι θα πει δεν είμαι ευπρεπώς;’ Επειδή είναι πάνω από την Ξάνθη πρέπει να φοράνε όλοι μαντήλες και μπούρκα;».

Εκ των υστέρων ο οδηγός υποστήριξε πως η κοπέλα φορούσε μαγιό και δη βρεγμένο και πως η σύσταση έγινε για λόγους υγιεινής.

«Το τοπάκι μου του έμοιαζε με μαγιό όπως έλεγε. Ενώ εμείς κατευθείαν απαντήσαμε ότι δεν είναι μαγιό αλλά είναι μπλούζα. Μόλις του είπα ότι δεν έχω κάτι άλλο για να βάλω πάνω από αυτό, πρότεινε να μου φέρει αυτός μία δική του ζακέτα να βάλω.

«Φαίνεται ότι δεν είναι μαγιό, φαίνεται ότι δεν είναι βρεγμένο, φαίνεται απ’ τα λόγια του οδηγού που δεν ανέφερε κάτι τέτοιο».

Η αντίδραση τόσο της κοπέλας όσο και του συντρόφου της, που κατέγραφε το περιστατικό ήταν άμεση. Δεν υπέκυψαν στις πιέσεις του οδηγού, με τον τελευταίο να αναγκάζεται να ξεκινήσει το δρομολόγιο ως όφειλε αρκετά λεπτά πριν.

Εντύπωση προκαλεί πως κανένας από τους υπόλοιπους επιβάτες του ΚΤΕΛ δεν αντέδρασε στη θέαση της λογομαχίας.

«Δεν αντέδρασε κανένας στο λεωφορείο εκτός από μία κοπέλα η οποία είπε ότι ‘δεν τρέχει και τίποτα, τι έχει η κοπέλα;’».

Το βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 29/06/2022