Αθλητικά

Πρόεδρος της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης

24.06.2022 | 20:39 Eνσωμάτωση

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League και για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αποφάσισε να βγει μπροστά σε μία κομβική περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο και έλαβε την εμπιστοσύνη των ομάδων, για να προχωρήσει σε τομές, που θα αλλάξουν την εικόνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

«Στις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League εξελέγη ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης. Αναπληρώτρια πρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη η κ. Κάτια Κοξένογλου. Η θητεία του προέδρου και της αναπληρώτριας προέδρου είναι διετούς διάρκειας» ανέφερε η ανακοίνωση της Super League.

Μήνυμα ενότητας και προόδου του ποδοσφαίρου

Κεντρικό μήνυμα της διοίκησης Μαρινάκη στη Super League είναι ένα και ξεκάθαρο: Να οδηγηθεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στη νέα εποχή, μακριά από τις παθογένειες, αγκυλώσεις και τοξικότητα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες της Super League για την εμπιστοσύνη και να ξεκαθαρίσω σε όλους τους φιλάθλους ότι ήρθε η στιγμή να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αν φυσικά το θέλουν πραγματικά όλοι οι ιδιοκτήτες των ομάδων και οπωσδήποτε πρέπει να δεσμευτούμε γι’ αυτό» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης, προσθέτοντας: «Να είναι δηλαδή επιτέλους μέσα στα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Αγώνας για ριζικές αλλαγές

Ήρθε η ώρα επαγγελματικό ποδόσφαιρο να πάρει στα χέρια του τις τύχες του και να αλλάξει επίπεδο.

«Γίνονται νέα γήπεδα, υπάρχουν προοπτικές σε όλα τα επίπεδα για να φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας τουλάχιστον, με περισσότερα έσοδα για όλους, με υγιείς ομάδες, με υγιείς και πραγματικές μετοχικές βάσεις, με τους φιλάθλους να γεμίζουν τις εξέδρες. Με γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά προπονητικά κέντρα και Ακαδημίες που θα μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο που έχουν τα Ελληνόπουλα» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας πως «το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και τις τύχες του και να φτιάξει μια Super League που θα είναι πρότυπο για άλλες χώρες».

Δυναμικά παρών για Ολυμπιακό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Με την παρουσία του στην προεδρία της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το όραμα, κέρδισε την εμπιστοσύνη του συνεταιρισμού, αλλά παράλληλα επιβεβαίωσε την δυναμική επιστροφή του Ολυμπιακού στα κοινά του ποδοσφαίρου, σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών να καταλαμβάνει εξ οφίτσιο και τη θέση του β’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Videos & Απoσπάσματα από Αθλητικές Ειδήσεις - 24/06/2022