Ελλάδα

Σχετίζονται οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας με τη δολοφονία της;

23.06.2022 | 17:29 Eνσωμάτωση

Για το μυστήριο που κρύβουν οι εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας μίλησε στο Live News ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας, η οποία υποστήριζε ότι το κορίτσι δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, ο κος Λέων σχολίασε:

«Η ογκολόγος της Μαλένας νομίζω είπε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι δεν μπορεί να υπάρχει ηπατική ανεπάρκεια. Σε κάθε θάνατο έχουμε μία αιτία θανάτου, αυτό είναι ξεκάθαρο. Όταν δεν έχουμε ηπατική ανεπάρκεια πρέπει να διερευνηθεί τι έγινε σε αυτό το παιδί», δήλωσε.

Ο ιατροδικαστής τόνισε πως για τις εκδορές στη μύτη της Μαλένας υπήρχαν κάποια σενάρια για το πως προκλήθηκαν, ωστόσο υπήρχαν και κάποια άλλα στοιχεία, όπως στους πνεύμονες, τα οποία έριξαν φως στην υπόθεση.

«Η πρώτη διάκριση των ιατροδικαστών έχει ως εξής: Είναι προθανάτιες ή μεταθανάτιες κακώσεις; Με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να προκληθούν; Με ένα εντύπωμα στην παρειά, που δεν έχει καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση, και οι εκδορές, που καταγράφηκαν στην ιατροδικαστική έκθεση. Εκεί προφανώς θα ληφθούν υπόψιν και οι καταθέσεις των γιατρών».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ανατομικό σημείο που βρίσκονται τα τραύματα είναι ένα σημείο συμβατό με ασφυξία, δήλωσε κ συμπλήρωσε πως είναι επίσης συμβατό σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα και με καταθέσεις των γιατρών.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 23/06/2022