Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε στην κατάθεσή του για την Ρούλα Πισπιρίγκου

16.06.2022 | 20:28 Eνσωμάτωση

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών επισκέφτηκε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Με την Μαλένα να φεύγει από τη ζωή το 2019 στο νοσοκομείο Ελπίς, ο Μάνος Δασκαλάκης περιγράφει στην κατάθεσή του όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες. Ο πατέρας έλειπε την ώρα του θανάτου του παιδιού και έφτασε άρον άρον στο νοσοκομείο.

Στην κατάθεσή του αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο, καθώς και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την παράταση της νοσηλείας της Μαλένας, που θα οδηγούσε το ζευγάρι στον χωρισμό, καθώς ο ένας θα έπρεπε να γυρίσει στην Πάτρα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να φροντίσει την Μαλένα.

Και στην περίπτωση της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης βρισκόταν εκτός σπιτιού όταν το βρέφος πέθανε και ο ίδιος αναφέρθηκε στη διένεξη/διαζύγιο στο οποίο όδευε το ζευγάρι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε στην κατάθεσή του πως έμενε σε νέο σπίτι που είχε νοικιάσει, κλήθηκε να πάει στο σπίτι όταν η Ίριδα έχασε τη ζωή της και αναφέρει τι είδε μόλις έφτασε στο σπίτι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 16/06/2022