Ελλάδα

Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατονομάζει τον σκηνοθέτη που ισχυρίζεται ότι την βίασε

07.05.2022 | 20:04 Eνσωμάτωση

Σαν βόμβα έσκασε η νέα καταγγελία για βιασμό στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου ισχυρίζεται ότι την βίασε ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» Κώστας Κωστόπουλος.

«Μου πρότεινε να βγούμε σε ένα κλαμπ και νωρίτερα να δειπνήσουμε οι 2 μας κάπου, ήταν ένας παντρεμένος άνθρωπος δεν ανησυχούσα για κάτι Τον έβλεπα σαν έναν μεγάλο φίλο μου. Παρήγγειλε και δεύτερο μπουκάλι κρασί και μου γέμιζε το ποτήρι όλη τη νύχτα. Εκείνο το βράδυ, ήπιαμε δύο μπουκάλια και σε κάποια φάση ένιωσα μία σκοτοδίνη και του ζήτησα να φύγουμε γιατί δεν ήμουν καθόλου καλά. Ξεκινήσαμε προς την έξοδο και εκεί έχω ένα κενό μνήμης Η πρώτη εικόνα όταν συνήλθα ήταν ότι ήταν από πάνω μου στο αυτοκίνητο αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο» περιγράφει η ηθοποιός.

Με αυτά τα λόγια η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου περιέγραψε τον βιασμό που καταγγέλλει ότι υπέστη το 2010, από τον σκηνοθέτη της σειράς “Σασμός”, Κώστα Κωστόπουλο.

Η 33χρονη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του MEGA «Τι Λες Τώρα!» για την μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, λέγοντας ότι πέρασαν 12 χρόνια για να βρει το κουράγιο να μιλήσει.

«Φοβόμουν γιατί αυτός ήταν αυτός που ήταν και εγώ ήμουν ένα τίποτα. Πέρα από την αηδία και την ντροπή που ένιωθα ήταν ότι ήμουν ένα τίποτα. Δεν είναι εύκολο ούτε απλό το να το πεις. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να τα πολεμήσουμε εμείς τα θύματα για να μην ξανασυμβούν Αποφάσισα να το καταγγείλω τον Ιανουάριο και πενθούσα γι’ αυτό το μικρό κορίτσι που δεν είχε δυνάμεις… ήμουν ένα αδύναμο πλάσμα» λέει χαρακτηριστικά.

«Απολύτως ψεύδη»

Πριν ακόμα η ηθοποιός κατονομάσει δημόσια τον σκηνοθέτη, ο ίδιος θεωρώντας ότι τον φωτογραφίζει στις αναρτήσεις της, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα του προσάπτει η ηθοποιός.

«Η ”καταγγελία” αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω την προστασία της Δικαιοσύνης στην οποία άμεσα προσφεύγω» έγραψε σε ανάρτησή του, στο Facebook, ο σκηνοθέτης.

Η καταγγελία της ηθοποιού εκτιμάται ως μία σοβαρή υπόθεση στο κίνημα του «Μetoo».

«Εκτιμώ ότι εντάσσεται σε μία σοβαρότατη υπόθεση στο κίνημα του #metoo. Τα πρώτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας είναι υπέρ της καταδικαστικής απόφασης» δήλωσε ο συνήγορος της ηθοποιού.

Ο σκηνοθέτης παραιτήθηκε από τη τηλεοπτική σειρά θέση του ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της ηθοποιού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/05/2022