Ελλάδα

«Δύο ώρες πριν πεθάνει έπαιζε και περπατούσε» – Όσα μαρτυρά ο γιατρός της Μαλένας

07.05.2022 | 20:06 Eνσωμάτωση

Συγκλονίζει ο γιατρός της Μαλένας ο οποίος αποκαλύπτει ότι το παιδάκι λίγο πριν τον θάνατό του έτρωγε, έπαιζε και έτρεχε συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια.

Απαρηγόρητος ο θεράπων ιατρός της μικρής Μαλένας, του 3,5 ετών κοριτσιού που έπασχε από λευχαιμία και πέθανε ξαφνικά, με το θάνατό της να αποδίδεται σε ηπατική ανεπάρκεια. Συγκλονίζει στη μαρτυρία του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ένα παιδί που δύο ώρες πριν πεθάνει περπατούσε, έπαιζε με τα παιχνίδια του, έτρωγε σουβλάκια, δεν μπορούσε να έχει ηπατική ανεπάρκεια το παιδί. Θα ήθελα να ξέρω πως «έφυγε». Είχα πει και τότε ότι θα ήθελα να υπήρχε μια κάμερα στο δωμάτιο για να δούμε πώς πέθανε το παιδί. Έτσι ξαφνικά; Ούτε κιχ δεν έβγαλε; Ούτε μια φωνούλα; Έχω ζήσει πολλούς θανάτους παιδιών και ξέρω πολύ καλά ότι δεν πεθαίνουν έτσι τα παιδιά», δήλωσε ο γιατρός της Μαλένας στο MEGA.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στον γιατρό η αντίδραση της μητέρας και της γιαγιάς του παιδιού μετά την ανακοίνωση πως πρέπει να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

«Η γιαγιά και η μητέρα αντέδρασαν πάρα πολύ. Μου έλεγαν: “Το χάσαμε που το χάσαμε το παιδί, δεν θα μας το πετσοκόψουν κιόλας” και είπαν ξεκάθαρα “θέλουμε να πάρουμε το παιδί και να πάμε στην Πάτρα”».

Τα τελευταία 10 βασανιστικά λεπτά

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών που αναμένεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αναφέρει ότι η ουσία κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη δεν χορηγήθηκε στη διάρκεια της ανάνηψης, καθώς το παιδί ηταν ήδη νεκρό όταν έσπευσαν οι γιατροί της ΜΕΘ για να το σώσουν.

Επικαλούμενη ιατροδικαστικές πηγές η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» αποκαλύπτει σημεία του πορίσματος.

«Από την ώρα που χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα η κεταμίνη, χρειάστηκαν το πολύ 6-10 λεπτά, μέχρι το παιδί να αφήσει την τελευταία του πνοή», αναφέρουν οι ιατροδικαστικές πηγές.

Ο βασικός υπερασπιστικός ισχυρισμός της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπίργίκου ότι την κεταμίνη χορήγησαν από λάθος οι γιατροί κατά τη διάρκεια ανάνηψης του παιδιού καταρρίπτεται και από τις μαρτυρίες των γιατρών και νοσηλευτών του Αγλαΐα Κυριακού.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποκάλυψε και τα μηνύματα μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη που δείχνουν τη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

Αυτά τα sms έχουν ενταχθεί τις τελευταίες ημέρες στη δικογραφία και σε αυτά τα μηνύματα είναι φανερή η σύγκρουση του ζευγαριού, κυρίως μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/05/2022