Κόσμος

Οι Ρώσοι έβγαλαν τα πυρηνικά στην πρόβα για τη στρατιωτική παρέλαση ενόψει της 9ης Μαΐου

29.04.2022 | 20:27 Eνσωμάτωση

Το μήνυμα της νίκης επιχειρεί να στείλει το Κρεμλίνο με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, που θα πραγματοποιηθεί στη Μόσχα, στις 9 Μαϊου. Διάχυτη είναι αίσθηση ότι ο Βαλντιμίρ Πούτιν θα θελήσει να αξιοποιήσει την επέτειο της αντιφασιστικής νίκης για να απευθύνει νέες προειδοποιήσεις προς τη Δύση και να διαψεύσει το γεγονός των μεγάλων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Το κέντρο της Μόσχας γέμισε πυραύλους και τανκς για τις πρόβες της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης που θα γίνει στις 9 Μαϊου. Η επέτειος της αντιφασιστικής νίκης θα λάβει χαρακτήρα πανστρατιάς για την Ουκρανία εκτιμούν δυτικοί αναλυτές, υποστηρίζοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα επιχειρήσει να συγκαλύψει τις αποτυχίες και θα απευθύνει νέες προειδοποιήσεις για πυρηνικό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Για υπεροπλία κάνουν λόγο και στη ρωσική τηλεόραση, προειδοποιώντας τους Δυτικούς ότι είναι ανυπεράσπιστοι μπροστά στους νέους πυραύλους της Ρωσίας.

Ο διηπειρωτικός πύραυλος Σαρμάτ μπορεί να μεταφέρει 10 ανεξάρτητες πυρηνικές κεφαλές και να αφανίσει με ένα χτύπημα μια περιοχή όσο το Τέξας ή η Γαλλία.

Στην πολεμική προσπάθεια και στη στρατιωτικοποίηση συμβάλουν μοντέλα που συμμετέχουν σε προπαγανδιστικά βίντεο για να εμψυχώσουν και να συσπειρώσουν το ρωσικό λαό.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 29/04/2022