Ελλάδα

Πάσχα στη φυλακή για την Πισπιρίγκου – Ζήτησε φωτογραφίες των παιδιών της

26.04.2022 | 20:25 Eνσωμάτωση

Μέσα στις φυλακές πέρασε το Πάσχα αλλά και την γιορτή του Αγίου Γεωργίου η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο της να λέει στο MEGA ότι βρίσκεται πλέον σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ εμφανίζεται οργισμένη με τον πατέρα των παιδιών -τον οποίο απειλεί με μήνυση αν ζητήσει τεστ πατρότητας.

Η ώρα της αλήθειας για την υπόθεση θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα πλησιάζει…

Μέσα στις επόμενες ημέρες, το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας θα παραδοθεί στις Αρχές και όπως φαίνεται θα δρομολογήσει νέες συγκλονιστικές εξελίξεις.

Ο ιατροδικαστήςς Γρηγόρης Λέων είναι κατηγορηματικός: η Ιριδα δολοφονήθηκε.

«Όλα αυτά συνηγορούν και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο ακόμα και από τα εξωτερικά τραύματα στον ασφυκτικό θάνατο και την εγκληματική ενέργεια. Ειδικά στο συγκεκριμένο παιδάκι έχουμε τόσο σημαντικά ευρήματα σε όργανα στόχους που μαζί με τα τραύματα είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Να γίνει τρίτος γονιδιακός έλεγχος»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά να γίνει τρίτος γονιδιακός έλεγχος κάτι που σύμφωνα με τους ειδικούς δε θα αποκαλύψει κάτι καινούριο.

«Από τη στιγμή που έχουμε μια απουσία γεννητικού υπόβαθρου, έχουμε μια απουσία παθολογικού θανάτου γιατί όπως προκύπτει τα αίτια τα οποία αποδόθηκαν οι δύο θάνατοι των δύο πρώτων παιδιών δεν υποστηρίζονται από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι τώρα, συνεπώς θεωρώ ότι θα υπάρχει ανατροπή» σημείωσε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Ιατροδικαστές που παρακολουθούν από την πρώτη στιγμή την εξέλιξη του θρίλερ, εκτιμούν πως το αίτημα για νέο γονιδιακό έλεγχο κρύβει σκοπιμότητες. Ήδη άλλωστε έχουν γίνει δύο που δεν έδειξαν το παραμικρό.

«Προφανώς αυτή τη στιγμή διερευνώνται εγκληματικές πράξεις και για τα άλλα δύο παιδιά. Αυτοί είναι που θα πουν αν έχει συμβεί ο θάνατος από δηλητηρίαση ή ασφυξία, δεν είναι μόνο μια αναψηλάφηση που διενεργούν, έχουν και τη δυνατότητα επανελέγχου διασωθέντος βιολογικού υλικού, οι οποίοι εκείνοι θα πουν κάτω υπό ποιες συνθήκες επήλθε ο θάνατος. Δεν συζητείται πια το γονιδιακό πρόβλημα» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Πάσχα στις φυλακές

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το Πάσχα στις φυλακές Κορυδαλλού… Απομονωμένη στο κελί της, η 33χρονη παρά τα σημαντικά στοιχεία σε βάρος της επιμένει ότι είναι αθωα και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση σοκ.

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ήταν λίγο δύσκολες μέρες και χθες είχε μια ιδιαιτερότητα η μέρα λόγω της γιορτής του Αγίου Γεωργιου. Δεν είναι καλά τα πράγματα ψυχολογικά» τόνισε ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη την έχει δυσαρεστήσει μετά και τις πληροφορίες που θέλουν τον σύζυγό της να σκεφτεται να ζητησει τη διενεργεια τεστ DNA στην Μαλένα και την Ίριδα.

«Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια σ’ αυτή την ενέργεια που ακούστηκε ότι θα γίνει από την πλευρά του συζύγου. Εδώ τίθεται ένα ζήτημα γιατί έχει ξεκινήσει ένας γονιδιακός έλεγχος που δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά έχει καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό στον οποίο έχουν υποβληθεί και οι δύο γονείς. Αυτό έγινε τους τελευταίους μήνες και δεν υπήρχε κάποια αμφιβολία ότι δεν είναι δικά του τα παιδιά» πρόσθεσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται κρίσιμες για το θρίλερ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο…

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 26/04/2022