Ελλάδα

Τι αναφέρει το ΕΚΑΒ για το θάνατο της Ίριδας – «Φτάσαμε σε 7′, δεν χάσαμε το δρόμο»

14.04.2022 | 17:08 Eνσωμάτωση

Τα γεγονότα που συνέβησαν το πρωινό της Κυριακής 21 Μαρτίου 2021 όταν η άτυχη Ίριδα έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι της οικογένειας ανέφερε μιλώντας στο LIVE NEWS ο πρόεδρος εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, Γιάννης Θεωδορόπουλος.

Όπως τόνισε ο κ. Θεωδορόπουλος, το ΕΚΑΒ δέχθηκε την πρώτη -και μοναδική- κλήση στις 11:37 το πρωί της Κυριακής και το πλήρωμα της κινητής μονάδας έφτασε στο σπίτι έπειτα από 7 λεπτά.

«Φτάσαμε σε επτά λεπτά, δεν νομίζω ότι είναι αρκετή ώρα για μια απόσταση 3-4 χιλιομέτρων» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως «το όχημα του ΕΚΑΒ δεν έχασε το δρόμο».

Κάτι τέτοιο είχε υποστηρίξει η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέροντας μάλιστα ότι είχε κατέβει και στο δρόμο για να βρει το ασθενοφόρο.

«Το μωρό ήταν στην κουζίνα όταν έφτασε το προσωπικό του ΕΚΑΒ και το κρατούσε μια γυναίκα» τόνισε ο κ. Θεωδορόπουλος, προσθέτοντας ότι ο έμπειρος γιατρός του ΕΚΑΒ έκανε προσπάθεια ανάνηψης του μωρού για περίπου 10 λεπτά, κάτι που όμως δεν είχε αποτέλεσμα.

Επίσης, ο Γιάννης Θεωδορόπουλος τόνισε πως στο σπίτι την ώρα που έφτασε το ασθενοφόρο βρίσκονταν δύο γυναίκες και ένας άνδρας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 14/04/2022