Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσα από το κελί – Το μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη

11.04.2022 | 20:28 Eνσωμάτωση

Εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη κατηγορούμενη δεν έχει αποδεχτεί την κατηγορια που της αποδίδεται. Δεν μπορεί όμως να αποδεχτεί και τη νέα πραγματικότητα. Τον εγκλεισμό της δηλαδή στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περνά τον περισσότερο χρόνο της στο κελι παρακολουθώντας τηλεόραση. Ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση της από ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές.

Το μήνυμα στον Δασκαλάκη μέσα από τον Κορυδαλλό

Μία ακόμη παρέμβαση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Αποδεκτης του μηνύματος ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

«Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας. Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου», δήλωσε η 33χρονη.

Η κατηγορούμενη θα προσφύγει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών της Αθήνας προκειμένου να ζητήσει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Στις 14:05 πέρασε το κατώφλι των γυναικείων φυλακών ο δικηγόρος της Κωνσταντίνος Ζάρδας προκειμένου να συζητήσει μαζί της την υπερασπιστική γραμμή που θα έχει και το ενδεχόμενο της αίτησης αποφυλάκισης.

Το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε αυτό το κελί κρατείται, μόνη και απομονωμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια που θα βάλουν τη ζωη της σε κίνδυνο.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα» φαίνεται το μονό κρεβάτι, ατομική ντουζιέρα, ζωγραφιές και σελίδες περιοδικού στον τοίχο που υπήρχαν ήδη στο κελί. Το καρτοτηλέφωνο που χρησιμοποιεί για να μιλά με τους δικηγόρους και συγγενικά της πρόσωπα τις ώρες προαυλισμού.

Το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης θα συνοδεύεται από ιατρικά έγγραφα και πορίσματα που αφορούν την τελευταία μέρα της άτυχης Τζωρτζίνας εν ζωή, προκειμένου να στηρίξουν τη θέση της κατηγορούμενης ότι δεν βρισκόταν εκείνη δίπλα στο παιδιά αλλά οι γιατροί.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/04/2022