Ελλάδα

Αποκάλυψη MEGA: Ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της Ίριδας βλέπει η ιατροδικαστής

11.04.2022 | 21:01 Eνσωμάτωση

Αποκλειστικές πληροφορίες για νέα καταθεση "βομβα" που έρχεται τα επόμενα 24ωρα και μπορεί να ανατρέψει ριζικά κομμάτια της υπόθεσης. Η ιατροδικαστής που εξέτασε την Ίριδα βλέπει το ενδεχόμενο εγκληματικης ενέργειας πίσω από τον θάνατο του μωρού.

Πηγές από τον ιατροδικαστικό χώρο υποστηρίζουν ότι οι ιδιώτες ιατροδικαστές αναφέρονται σε αμφιλεγόμενες εκτιμήσεις, αφού έχουν στη διάθεσή τους μόνο την ιατροδικαστική έκθεση και καταφεύγουν και στη βιβλιογραφία και υποστηρίζουν πως όσα επρόκειτο να κατατεθούν θα διαφέρουν απ’ όσα έχουν ακουσθεί έως τώρα.

Σε ό,τι αφορά  το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Γιώργος Αναστασόπουλος δεν είναι κάτι που αποκλείεται, αλλά δεν θα είναι η ιατροδικαστής, αυτή που θα υπαγορέψει στην ανακρίτρια και στον εισαγγελέα τι θα κάνουν.

«Με βάση όσα έχουμε πληροφορηθεί και τα στοιχεία που μας δίνουν, φαίνεται πως θα δοθεί λύση στον γρίφο και θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένα και αδιαμφισβήτητα όλα όσα θα κατατεθούν» επισήμανε ο δημοσιογράφος.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 11/04/2022