Ελλάδα

Υπόθεση Πάτρας: Όλη η αλήθεια για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Στο MEGA o δικηγόρος των συγγενών της

06.04.2022 | 20:59 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Λέων μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αναφορικά με τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη.

Ο κ. Λέων επισήμανε αρχικώς πως έχει εκδοθεί εντολή εισαγγελέα προκειμένου να διενεργηθεί μία προκαταρκτική εξέταση για τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρας.

Θα ερευνηθούν τα πάντα, όπως τόνισε ο δικηγόρος, από τις νοσηλείες της στα νοσοκομεία μέχρι τους γιατρούς που την περιέθαλπταν. Σε ό,τι αφορά την εκταφή της, ο κ. Λέων ανέφερε πως θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα συμβεί και μόνο εφόσον υπάρξουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος, Κωνσταντίνος Λέων εκπροσωπεί τα ξαδέρφια της Ευγενίας Κούτρα, τα οποία θέλουν να μάθουν τα ακριβή αίτια θανάτου της, καθώς μέχρι σήμεραγνωρίζουν πως πέθανε από παθολογικά αίτια.

Όπως είπε ο κ. Λέων διαθήκη της ηλικιωμένης δεν έχει βρεθεί.

Το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη

Ο δικηγόρος αποκάλυψε πως το εν λόγω πληρεξούσιο της 69χρονης στον Μάνο Δασκαλάκη αφορούσε τη λήψη της σύνταξής της, την πληρωμή λογαριασμών και την εκπροσώπησή της σε ορισμένους οργανισμούς, και όχι για οποιαδήποτε πώληση ακίνητης περιουσίας.

Αναφορικά με την περιουσία της Ευγενίας Κούτρα, ο κ. Λέων είπε πως το τριώροφο σπίτι εκτιμάται πως έχει αξία 250-300.000 με τα βάρη του να εκτιμώνται στα 150.000 ενώ σε ό,τι αφορά τις  χρυσές λίρες, οι συγγενείς δεν γνωρίζουν κάτι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/04/2022