Ελλάδα

Αποκάλυψη MEGA: Τι θα αναφέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο αίτημα αποφυλάκισής της

06.04.2022 | 21:16 Eνσωμάτωση

Μετά την εμφάνιση του στην ανακρίτρια, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε νέες δηλώσεις στις κάμερες, δείχνοντας μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να συνηδειτοποιήσει τα όσα κατηγορείται πως έχει κάνει η εν διαστάσει σύζυγός του.

Στο δικαστικό συμβούλιο θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου. Συγκεκριμένα η κατηγορουμένη θα ζητήσει να βγει από τη φυλακή έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα καθώς υποστηρίζει πως υπάρχουν κενά, όσον αφορά στη χορήγηση της κεταμίνης και στο ποιος την έδωσε στη Τζωρτζίνα και μάλιστα θα υποστηρίξει πως αν σε περίπτωση αυτά τα κενά συμπληρωθούν και δεν τη δικαιώσουν, θα επιστρέψει στη φυλακή.

Την ίδια ώρα, μετά την εμφάνισή του στην ανακρίτρια, ο Μάνος Δασκαλάκης προέβη σε νέες δηλώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Ήταν μία άψογη μάνα για όλους. Όλες αυτές τις μέρες ψάχνω να βρω ένα ύποπτο περιστατικό, ότι κάτι έκανε αυτή στα παιδιά, αλλά δεν βρίσκω.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι. Όταν βρέθηκε η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, μου τηλεφώνησε η Ρούλα και μου είπε: “Είδες τι βρέθηκε στο παιδί μας;” και της απάντησα: “Μη δίνεις σημασία, ό,τι θέλουν γράφουν”».

Αναφορικά με το tablet, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου πάντοτε έβαζε με τα παιδιά ένα αναμνηστικό, ωστόσο η επιλογή του tablet του έιχε κάνει και του ίδιου εντύπωση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/04/2022