Ελλάδα

Τί είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανακρίτρια – Όλοι οι διάλογοι

05.04.2022 | 13:30 Eνσωμάτωση

Η δημοσιογράφος του MEGA, Άννα Κανδύλη, αποκάλυψε το απολογητικό υπόμνημα της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την πολύωρη απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας, αρνήθηκε την εμπλοκή της στον θάνατο της Τζωρτζίνας. Στο απολογητικό της υπόμνημα υπάρχει η γραμμή ότι δεν χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί και ότι έχει γίνει κάποιο λάθος από τους ιατρούς του Πάιδων.

Αρνείται την κατηγορία την οποία μάλιστα, χαρακτηρίζει άδικη, κατάφορη, επονείδιστη, και υποστήριξε ότι η κατηγορία στηρίχθηκε σε λάθος στοιχεία.

Τα στοιχεία της αστυνομίας που βοήθησαν στην προφυλάκιση της 33χρονης, στηρίχθηκαν στο γεγονός ότι όταν συνέβαιναν τα επεισόδια, η 33χρονη ήταν το μοναδικό άτομο που βρισκόταν με την Τζωρτζίνα στο δωμάτιο κι μάλιστα όλα τα επεισόδια συνέβαιναν στις απλές κλίνες και όχι στις ΜΕΘ.

Η απολογία της 33χρονης

«Τα επεισόδια ταχυκαρδίας του παιδιού μου δήθεν συνέβαιναν όταν αυτό βρισκόταν στον θάλαμο του εκάστοτε νοσοκομείου και όχι όταν νοσηλευόταν στις ΜΕΘ, χωρίς να συνυπολογίζεται το γεγονός ότι  καθόλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της Τζωρτζίνας ο συνολικός χρόνος νοσηλείας στην ΜΕΘ κάθε νοσοκομείου, ήταν συγκριτικά ελάχιστος σε σχέση με τον χρόνο της νοσηλείας στον θάλαμο της κάθε παιδιατρικής»

» Από όλους όσοι εισήλθαν την ημέρα του μοιραίου χαμού της κόρης μου στον θάλαμο, όπου νοσηλευόταν, η μεν εγώ δεν είχα ποτέ μου (και ούτε θα μπορούσα να έχω) πρόσβαση σε τέτοιο φάρμακο (κεταμίνη), ενώ οι υπόλοιποι παρόντες στον χώρο (ιατροί και νοσηλευτές) διέθεταν τέτοια πρόσβαση», υποστήριξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη δεν άφησε καμία αιχμή για τον Μάνο Δασκαλάκη.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 05/04/2022