Ελλάδα

Θρίλερ με το lifestyle του ζεύγους Δασκαλάκη: Το τραγούδι που κόστισε 3.000 ευρώ για να γραφτεί στο στούντιο

05.04.2022 | 17:11 Eνσωμάτωση

Αν και η σπιτονοικοκυρά πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 2020, τα τραγούδια του Μάνου Δασκαλάκη από τις αποκλειστικές εικόνες του Live News έχουν ανέβει στις 17 Ιανουαρίου 2021 σε ένα βίντεο κλίπ που είναι στημένο επαγγελματικά με διαφορετικές γωνίες λήψης.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020 ο Μάνος τραγουδά στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα τρεις μήνες από τον θάνατο της και γράφει:

«Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».

Το θρίλερ της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας μπαίνει στο «μικροσκόπιο» μετά τις καταγγελίες σοκ από συγγενή της μακαρίτισσας.

Η μηχανή στα site περιγράφεται ως ταξιδιάρα μηχανή σε έντονο κόκκινο χρώμα, κατάσταση πολύ καλή και ήδη εξοπλισμένη με… ταξιδιωτικές προμήθειες, όπως η βάση για κινητό και η βαλίτσα πίσω, και τιμή: 4.900 ευρώ ενώ μεταχειρισμενες είναι στα 5.000 και 9.000.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν τα πάντα, ακόμα και τα βίντεο από τα βίντεο κλίπ του Μάνου Δασκαλάκη που έχουν τραβηχτεί στο σπίτι, όπως όλα δείχνουν μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, καθώς συγγενής της σπιτονοικοκυράς έβαλε ερωτήματα για το πώς βρήκε λεφτά ο Μάνος Δασκαλάκης για να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».

Η εισαγγελική έρευνα γίνεται για τον θάνατο της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς, και τα περιουσιακά της στοιχεία ενώ ο Μάνος Δασκαλάκης θα πει πως δεν θα είχαν όφελος από τον θάνατο της.

«Τη γυναίκα αυτή δεν τη φύλαγε η Ρούλα, παρά μόνο στις αρχές. Δεν θα υπήρχε όφελος από τον θάνατο της γυναίκας, καθώς έπαιρνε απλώς μια σύνταξη, δεν είχε χρήματα, ενώ δεν τους είχε γράψει και το σπίτι στο οποίο διέμεναν οικογενειακά», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Θρίλερ για γερά νεύρα η κηδεία και η αποτέφρωση

Η ίδια η γυναίκα, γνωρίζοντας την ασθένειά της, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί, όμως ο Δήμος Πατρέων πιστοποιεί ότι από την στιγμή που στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο υπάρχει σταυρός με όνομα, έγινε ταφή. Οι αρχές από την στιγμή που έγινε η ταφή της γυναίκας το 2020 ψάχνουν να βρουν τι έγιναν τα χρήματα που φέρεται ότι είχε αφήσει η εκλιπούσα για τη διαδικασία της αποτέφρωσης.

Η μυστηριώδης αγοραπωλησία των 250.000 ευρώ

Καθώς η ηλικιωμένη σπιτονοικοκυρά ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ, το ζήτημα αποκτά νέες προεκτάσεις, ενώ η εφημερίδα «Πελοπόννησος» λέει πως έγινε και αγοραπωλησία 250.000 ευρώ.

Η γνωριμία της Κούτρα με το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου προέκυψε όταν η ηλικιωμένη γύρισε στην Πάτρα στα 69 της για τα τελευταία χρόνια της ζωής της και παράγγελνε συχνά ντελίβερι που της πήγαινε ο Μάνος. Τότε η σπιτονοικοκυρά δέχθηκε να δώσει το σπίτι στην οικογένεια με «αντάλλαγμα» να την προσέχει η Ρούλα. Η σχέση όμως δεν εξελίχθηκε καλά…

«Με τη θεία δεν είχαμε, σαν οικογένεια, πολλά πολλά. Και μετά το θάνατο του άντρα της χαθήκαμε περισσότερο, απομακρυνθήκαμε. Αλλά εδώ η κοινωνία είναι μικρή και τα πράγματα και τα βλέπουμε και τα ακούμε. Η θεία είχε μεγάλη αδυναμία στον Μάνο, και στο ζευγάρι είχε αδυναμία γιατί τη φρόντιζαν, καλώς ή κακώς αυτοί ήταν οι δικοί της άνθρωποι απ’ όταν έμεινε κaι μόνη», δήλωσε συγγενής της 69χρονης.

Ακόμα όπως καταγγέλλεται οι φωτογραφίες από τα κοινωνικά δίκτυα του ζεύγους που δείχνουν να κάνουν συχνά εκδρομές αλλά και να έχουν έναν τρόπο ζωής που είναι πολυέξοδος και δεν ταιριάζει με τα έσοδα του ζευγαριού, ενώ και η μηχανή του Μάνου Δασκαλάκη εξετάζεται μετά τις καταγγελίες πως η αγορά της έγινε την ίδια περίοδο που έγινε έρανος για την ταφή.

Στον ανακριτή που θα διερευνήσει την υπόθεση θα κληθούν να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα της 69χρονης, ο Μάνος Δασκαλάκης, η Ρούλα Πισπιρίγκου, γιατροί από το Νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί η γυναίκα ως καρκινοπαθής αλλά και ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 05/04/2022