Ελλάδα

Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές – Ερωτήματα για την έρευνα των αρμοδίων

05.04.2022 | 18:20 Eνσωμάτωση

Νωρίτερα η γιαγιά της Τζωρτζίνας σε παρέμβαση που έκανε στο Live News ανέφερε ότι η 9χρονη είχε πέσει θύμα κακοποίησης δύο φορές.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», εν γνώσει όλων των συγγενών η μητέρα της Τζωρτζίνας είχε πάει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για κάποια κακοποίηση που είχε κάνει άλλο πρόσωπο κατά της 9χρονης.

Στη συνέχεια άλλο πρόσωπο, που γνώριζε την οικογένεια, έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με αποτέλεσμα να επισκεφτεί την οικογένεια κοινωνικός λειτουργός. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.

«Εδώ υπάρχουν κενά. Υπάρχουν προφανώς ψεύδη, υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης για ένα παιδί που φαίνεται να δολοφονήθηκε», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Όλα δείχνουν πως θα πρέπει να ερωτηθεί το Καραμανδάνειο νοσοκομείο για τα ίχνη της κακοποίησης κι αν απευθύνθηκαν σε κάποια αρχή, καθώς και να διερευνηθεί το τι θα μπορούσε να είχε γίνει που θα μπορούσε να αποτρέψει όσα ακολούθησαν.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 05/04/2022