Ελλάδα

Πάτρα: Στο γυμναστήριο το ζευγάρι 3 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας – Έκλεισαν το πιο ακριβό πακέτο

04.04.2022 | 16:51 Eνσωμάτωση

Το Live News παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο του ζευγαριού σε γυμναστήριο τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ξεκίνησαν VIP training σε μία περίοδο που τα οικονομικά τους δεν ήταν καλά.

Στο Live News μίλησε ο Κώστας Βαβάτσικος, ο οποίος ήταν ο personal trainer της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η 33χρονη ήρθε στο γυμναστήριο γύρω στις 25 με 30 Ιουνίου 2019 και στη συνέχεια ακολούθησε και ο Μάνος, ο οποίος ήθελε να προετοιμαστεί για το ποδόσφαιρο.

«Το πακέτο ήταν στα 150 ευρώ οι 10 συνεδρίες ο καθένας. Είχαν πάρει πακέτο, το μοιράζονταν κι όταν τελείωσε πήραν και δεύτερο, δεν θυμάμαι εάν πήραν και τρίτο. Είναι το πιο ακριβό πρόγραμμα που έχουμε», δήλωσε.

Σχετικά με την συμπεριφορά των γονιών, καθώς ο χαμός της Μαλένας ήταν πρόσφατος, δήλωσε: «Ο Μάνος μία φορά που μου είχε ανοιχτεί μου είχε πει για τον θάνατο της Μαλένας. Είχε βουρκώσει, είχε συγκινηθεί. Η Ρούλα ήταν παγωμένη, είχε το βλέμμα που είδαμε πρόσφατα στην τηλεόραση», είπε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 04/04/2022