Ελλάδα

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

04.04.2022 | 20:39 Eνσωμάτωση

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων που έκανε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» σχετικά με συγγενικό πρόσωπο που κακοποιούσε την Τζωρτζίνα, προχώρησε σήμερα ο δημοσιογράφος.

«Εμείς δεν αναφέραμε ποιο ήταν το τρίτο πρόσωπο, το βάλαμε ως άγνωστο Χ. Ωστόσο σήμερα διάβασα ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου (σ.σ. αδερφή της Ρούλας) προέβη σε δηλώσεις και αναρωτήθηκε αν είναι δυνατόν να έχει κάνει οτιδήποτε στο παιδί. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και το λέω αυτό γιατί είναι πανομοιότυπη η απάντηση που έδωσε με τις μη πιεστικές απαντήσεις που έχει δώσει και η αδερφή της».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, «η μορφή κακοποίησης δεν είναι από τις χαλαρότερες. Είναι μια μορφή που έχει σοκαριστικά χαρακτηριστικά».

Ο κ. Αναστασόπουλος αναφέρθηκε και στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς.

«Ο Μάνος ήθελε να απολαύσει αυτά τα οποία θα του έδινε γιατί του είχε αδυναμία. Από μια χρονική στιγμή και μετά η σπιτονοικοκυρά ‘μαζεύτηκε’ γιατί ήθελε ντε και καλά η Ρούλα να γράψει σε αυτήν τουλάχιστον το ένα από τα 2 σπίτια. Στο τέλος της ζωής της ήταν άκρως επιφυλακτική και με τους δύο».

Όπως έχει προκύψει, το σπίτι είναι υποθηκευμένο ενώ οποιαδήποτε μεταβίβασή του θα πήγαινε μαζί με το χρέος του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/04/2022