Ελλάδα

Κόλαφος για την Πισπιρίγκου μαρτυρία νοσοκόμας: «Η Ρούλα ήθελε η κόρη της να πάει στην ΜΕΘ»

04.04.2022 | 20:17 Eνσωμάτωση

Το MEGA αποκαλύπτει την μαρτυρία νοσοκόμας η οποία καταγγέλλει μιλώντας στον Βασίλη Λαπρόπουλο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εντελώς αδιάφορη απέναντι στο παιδί της και πως το μόνο που πρόσεχε ήταν κατά πόσο την παρακολουθούσε το προσωπικό του νοσοκομείου.

Συγκλονίζει η αποκλειστική μαρτυρία νοσοκόμας με ρόλο – «κλειδί» στο θρίλερ της Πάτρας, που έζησε από κοντά τη Ρούλα Πισπιρίγγου στο νοσοκομείο του Ρίου.

«Διεκπεραιωτική για είκοσι λεπτά με μισή ωρίτσα, δεν άλλαξε ποτέ ένα πάμπερς στο παιδί της. Μία αναρρόφηση, να της δείξουμε πώς θα το ταΐζει, τίποτα! Καθότανε μεν στο παιδί της δίπλα, αλλά το μυαλό της το είχε σε εμάς. Τι θα κάνουμε, αν την κοιτάμε, αν την παρακολουθούμε», δήλωσε.

Με την μαρτυρία της στο Live News και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, απαντάει στην προσπάθεια αντεπίθεσης από την πλευρά της μητέρας, τονίζοντας ότι το νοσοκομείο του Ρίου δεν νάρκωσε την Τζωρτζίνα.

«Να ξέρετε ότι στο παιδί και στη μαγνητική δεν έκανε ολική αναισθησία, πήρε μία μέθη. Είμαστε άρρωστοι από πέρσι τον Απρίλιο και φοβόμασταν ότι δεν θα έβγαινε και ποτέ αυτή η ιστορία στο φως, δε θα μάθαινε ποτέ κανείς τίποτα και θα κυκλοφορούσε ακόμα ανενόχλητη αυτή η γυναίκα».

«Πήραμε το παιδί για να το προφυλάξουμε»

Η νοσοκόμα είναι ξεκάθαρη στην καταγγελία της, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η κόρη της να πάει στην ΜΕΘ.

– Τη βόλευε για να κάνει τα προπαρασκευαστικά επεισόδια. Καταλαβαίνετε, ότι για να μπει στη ΜΕΘ πρέπει να είναι ένα σοβαρό περιστατικό, δε μπαίνει κάτι που μπορεί να αντιμετωπιστεί στην κλινική κάτω, την παιδιατρική.

– Νομίζω ότι ο Μάνος έκανε και έναν καυγά με κάποια κυρία, κάπου ήθελε να μπει.

– Σωστά, στη βάρδια μου.

– Ναι με κάποια κυρία, γιατί δε μπαίνει στη ΜΕΘ και νομίζω ότι δεν ήταν τα δεδομένα, για να μπαίνει συνέχεια στη ΜΕΘ το παιδί.

– Καταλαβαίναμε κάπως τι συνέβαινε, το παίρναμε το παιδί για να το προφυλάξουμε. Εκεί την πάτησε η κυρία Πισπιρίγκου.

Ένταση στο ζευγάρι

Στη μαρτυρία της, συγκλονίζει με την αποκάλυψη πως στην Πάτρα από τον δεύτερο θάνατο δημιουργήθηκαν δεύτερες σκέψεις για τον ρόλο της μάνας.

«Υπήρχε μία τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ τους. Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι και μη ξεχνάτε, είχαν πέσει αρκετές υποψίες τώρα επάνω της μετά τον δεύτερο θάνατο, άλλο που κάποιοι δεν τολμούσαν να τις ξεστομίσουν γιατί λέγανε: “Πώς να τα πεις αυτά για μία μάνα;”».

Εντελώς διαφορετική είναι η εικόνα που είχε για τον Μάνο.

«Ήταν ένας πατέρας ο οποίος ήταν βαθιά πληγωμένος από τον θάνατο των παιδιών του, έκλαιγε ο άνθρωπος. Είδα λατρεία από τον Μάνο, είδα συναίσθημα, όμως ήταν ένας πατέρας απών σαν ρόλος από το σπίτι».

Τα στοιχεία που δίνει στην έρευνα αυτή η μαρτυρία έρχονται να προσθέσουν και άλλα κομμάτια του παζλ, σοκάροντας ακόμα περισσότερο το πανελλήνιο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/04/2022