Ελλάδα

Πάτρα: Εκταφή της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη αποφάσισε η δικαιοσύνη

04.04.2022 | 20:24 Eνσωμάτωση

Παράλληλα με την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, εκτυλίσσεται και ένα θρίλερ με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, η οποία, όχι μόνο πέθανε μυστηριωδώς, αλλά ακόμα και η ταφή της αποτελεί θέμα προβληματισμού.

Η εισαγγελία Πατρών έδωσε εντολή για εκταφή της σορού της 69χρονης σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη με σκοπό να διερευνηθούν οι ακριβής συνθήκες θανάτου της.

«Φοβήθηκα το βλέμμα Πισπιρίγκου»

Πριν από 4 χρόνια, η αποκλειστική νοσοκόμα της 69χρονης συνάντησε την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Όπως λέει, φοβήθηκε όταν την κοίταξε.

«Το βλέμμα της φοβήθηκα, με κοίταγε με άγριο μάτι, είχε βλέμμα κακού ανθρώπου, πήγαινε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες».

«Δεν ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της»

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας του ζευγαριού, η σπιτονοικοκυρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τον Σεπτέμβριο του 2020. Εκεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου διέδιδε πως ήταν ανιψιά της.

«Τότε αναφερότανε και τότε ήταν αυτό συγγνώμη για τη λέξη που το λέω, ‘θα το καθαρίσει (θα φύγει από τη μέση) η γριά γιατί εμείς είμαστε οι συγγενείς της’ και τέτοια. Και πάνε οι νοσοκόμες γύρω γύρω, πάνε και της λένε της κυρίας Κούτρα τι γίνεται λέει ‘έχετε κάτι με τη γυναίκα (συγγενική σχέση)’, ‘όχι’ λέει μα διαδίδει στους διαδρόμους ‘είμαι ο πιο κοντινός, θα μας αφήσει το σπίτι τα περιουσιακά’ και τέτοια».

Στις 12 Σεπτέμβριου του 2020 η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών σε κλινική της Πάτρας και στην τελευταία της κατοικία έχει τοποθετηθεί η φωτογραφία ενός άντρα.

«Από όσο ξέρω η γυναίκα αυτή η Εύη Κούτρα, η φωτογραφία είναι του άντρα της, είναι ο Παναγιώτης, λέγεται και ήτανε δικηγόρος και δούλευε τόσα χρόνια στην Αθήνα».

Οι συγγενείς της 69χρονης δεν ενημερώθηκαν ποτέ για τον θάνατο της.

«Όχι, όχι δε μας είπε κάποιος, δε μας είπε κανένας κάτι. Αυτή ότι έκανε τα έκανε μόνη της αφού λέει ότι την έκαψαν αλλά τώρα λέει ότι είναι τάφος, πώς είναι τάφος από τη στιγμή που την καις;».

Με τις μαρτυρίες να πληθαίνουν και πολλά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα για το θάνατός της 69χρονης, οι Αρχές αναμένεται να απαντήσουν το επόμενο διάστημα αν η ηλικιωμένη γυναίκα απεβίωσε εν μέσω νοσηλείας από φυσιολογική αιτία ή όχι.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/04/2022