Ελλάδα

«Αδειάζουν» την Ρούλα Πισπιρίγκου οι γιατροί: «Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

04.04.2022 | 20:06 Eνσωμάτωση

Με μια δήλωση που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων κλείνουν το κεφάλαιο της κεταμίνης και ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα, όπως ισχυρίζεται η μητέρα της.

Kαταπέλτης η αναφορά των γιατρών για το θάνατο της Τζωρτζίνας. Οι γιατροί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς της 33χρονης ότι η κεταμίνη δόθηκε στην άτυχη Τζωρτζίνα από δικό τους λάθος.

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Νικολούλη: «Έριχνε τα πάντα στους γιατρούς»

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν επισκεφθεί πολλές φορές το νοσοκομείο Παίδων για να ελέγξουν τους ιατρικούς φακέλους της μικρής και να βεβαιωθούν ότι δεν υπήρξε ποτέ κεταμίνη στην αγωγή της. Οι ισχυρισμοί της μητέρας για ιατρικό λάθος κατέρρευσαν. Η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει μέσω του Mega:

«Πάντα τα έριχνε στους γιατρούς ήθελε να κατηγορεί τους γιατρούς. Η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει γιατί κάτι είδε…».

Στη γραμμή της 33χρονης κατηγορούμενης και η αδελφή της.

«Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν δεν νομίζω ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει κανένα από τα παιδιά και ειδικά τη Τζωρτζίνα που ήταν το πιο αγαπητό παιδί σε όλο τον κόσμο… Ίσως από κάποιο λάθος», δήλωσε η αδερφή της 33χρονης.

Η ποσότητα των 6,5 mg που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης του έχει συμβεί εξηγούν οι ειδικοί, τονίζοντας ότι πρόκειται για θανατηφόρα δόση.

Πως προμηθεύτηκε την κεταμίνη;

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη διαδρομή της κεταμίνης. Το μεγάλο ερώτημα παραμένει το πώς κατάφερε να βρεθεί στα χέρια της μητέρας της Τζωρτζίνας. Το πιθανότερο είναι να την έχει προμηθευτεί από το διαδίκτυο και για το λόγο αυτό ελέγχονται οι αναζητήσεις που έκανε στο Ίντερνετ. Παράλληλα η άρση του κινητού της τηλεφώνου θα δείξει αν το βρήκε από εμπόρους ναρκωτικών και κάποιος της το προμήθευσε. Τέλος εξετάζεται το σενάριο με κάποιον τρόπο να το έχει προμηθευτεί από φαρμακαποθήκη της περιοχής.

Η κεταμίνη είναι το κλειδί που ξεκλείδωσε την αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας. Εννέα φορές σύμφωνα με τις αρχές προσπάθησε να δολοφονήσει το ίδιο της το παιδί οδηγώντας το σε ένα αργό και βασανιστικό θάνατο.

Τι έψαχνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Google

Σε μια νέα αποκάλυψη, ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, επισήμανε ότι από προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

Όσα είπε η 33χρονη για τον Μάνο Δασκαλάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να αναφέρθησε σε όλη τη διαδρομή της σχέσης της με τον Μάνος Δασκαλάκη, τα τρία τους παιδιά και τον τρόπο που αυτά έφυγαν από τη ζωή, με την 33χρονη να μην αφήνει καμία αιχμή σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/04/2022