Ελλάδα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών στην ανακρίτρια

31.01.2022 | 20:25 Eνσωμάτωση

Στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να παραδοθούν αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έφτασαν από την Ελβετία και τα οποία αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Την ίδια στιγμή, σε πολυκατοικία του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπου και διαμένουν εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, είχαμε επίθεση με γκαζάκια.

Εβδομάδα εξελίξεων

Σοβαρές υλικές ζημιές έχουν προκληθεί στην είσοδο του γραφείου του δικηγόρου ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Νωρίς το πρωί, τρεις απανωτοί θόρυβοι αναστάτωσαν τους ενοίκους της πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είχαν εκραγεί γκαζάκια.

«Ετοιμαζόμουν να πάω για δουλειά, ακούω ένα δυνατό μπαμ, αρχίζει γαυγίζει το σκυλί, μέχρι να πάω στο σαλόνι, δύο ακόμα κολλητά μπαμ μπαμ», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ουδέποτε επιτέθηκα στην 24χρονη»

Η Γεωργία έχει καταγγείλει τον δικηγόρο ότι της επιτέθηκε φραστικά στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της με αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.

«Εδώ και δύο εβδομάδες έχω στοχοποιηθεί εγώ προσωπικά, η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου, γύρω από ένα ανελέητο πόλεμο λάσπης στο όνομα μου. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία, λεκτική, φραστική, οτιδήποτε σε βάρος της 24χρονης», είπε ο ίδιος.

Πληροφορίες ανέφεραν πως στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο διοργανωτής του πάρτι, με τον δικηγόρο να υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας, που εστάλησαν στην Ελβετία, ολοκληρώθηκαν.

«Ακριβώς έναν μήνα μετά, το μέιλ με τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίψουν «φως» στην υπόθεση της 24χρονης κοπέλας έφτασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αργά το απόγευμα.

Η παράδοση του πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά, κρίσιμα ερωτήματα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 31/01/2022