Ελλάδα

Κακοκαιρία: Στα όριά τους οι οδηγοί – Παραμένουν εγκλωβισμένοι για 7 ώρες

24.01.2022 | 20:15 Eνσωμάτωση

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» τσάκισε τον μηχανισμό της Αττικής Οδού.

Από το πρωί επικρατεί χάος στην Αττική Οδό, με τους οδηγούς να μένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους για έξι, ή ακόμα και εφτά ώρες.

Οι εγκλωβισμένοι οδηγοί είναι εξαγριωμένοι, ενώ άλλοι είχαν και τα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί.

Οδηγός που μίλησε στο MEGA επισήμανε ότι βρίσκεται 7 περίπου ώρες στο ίδιο σημείο στην Αττική Οδό.

«Είμαστε 800 μέτρα πριν την έξοδο της Κάντζας. Έχουμε χάσει τις ώρες, ο εγκλωβισμός μας στην Αττική Οδό ξεκίνησε από τις 13.30 μέχρι τώρα. Μπήκα από την είσοδο του Κορωπίου με κατεύθυνση προς λεωφόρο Πεντέλης. Ευτυχώς μερίμνησα και είχα καύσιμα και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται».

Όπως καταγγέλλει ο εγκλωβισμένος οδηγός δεν υπήρχε καμία ενημέρωση από κανένα για τις συνθήκες που επικρατούν.

«Κανείς δεν ενημέρωσε για τίποτα. Απαράδεκτη αντιμετώπιση από την Αττική Οδό. Δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα, ούτε από την Πολιτική Προστασία, ούτε από την Πυροσβεστική, ούτε από την αστυνομία».

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση και απλά περιμένουμε μαζί με άλλους χιλιάδες».

Παρόμοια η καταγγελία και έτερου οδηγού που έχει εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό.

«Ζούμε εφιαλτικές καταστάσεις, πράγματα που τα βλέπουμε στις ταινίες. Στα διόδια ρώτησα και μας είπαν περάστε. Κανένας δε σηκώνει τηλέφωνο, μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Η εικόνα είναι απογοητευτική, είναι απίστευτο αυτό που ζούμε, δεν το διανοούμαι, είναι σαν ταινία».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/01/2022