Πολιτική

Κακοκαιρία: Πολιτική αντιπαράθεση με φόντο το χάος & την ταλαιπωρία

24.01.2022 | 20:41 Eνσωμάτωση

Η εικόνα χάους στην Αττική Οδό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Πριν ακόμα υποχωρήσει το φαινόμενο και με τους οδηγούς σε απόλυτο «βραχυκύκλωμα», δεν άργησε να ξεσπάσει και πολιτική αντιπαράθεση για το χάος στους δρόμους.

«Με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή, 2,5 χρόνια τώρα επιτελικό μπάχαλο. Και πάντα κάποιος άλλος έχει την ευθύνη. Μόνος ανεύθυνος ο κ. Μητσοτάκης. Κουράγιο και υπομονή σε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά δοκιμάζονται», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Χιλιάδες συμπολίτες μας ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό και σε άλλα σημεία τις τελευταίες ώρες από το ανεπαρκές ‘επιτελικό’ κράτος της ΝΔ. Εδώ και μέρες υπάρχει ενημέρωση για ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά όπως αποδεικνύεται, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική προετοιμασία», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Όσο περισσότερο αποκαλύπτονται οι τεράστιες ελλείψεις του κρατικού σχεδιασμού, της πολιτικής προστασίας και των υποδομών για τις λαϊκές ανάγκες, τόσο περισσότερο τα καιρικά φαινόμενα, όπως οι φυσιολογικές χιονοπτώσεις το χειμώνα, θα βαφτίζονται ‘ακραία’ και ‘πρωτόγνωρα’», είπε το ΚΚΕ.

«Με τη ΝΔ στην πρώτη ζέστη ‘καιγόμαστε’, στην πρώτη βροχή ‘πνιγόμαστε’, στο πρώτο χιόνι ‘εγκλωβιζόμαστε’», δήλωσε η Ελληνική Λύση.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 24/01/2022