Ελλάδα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 24χρονης – Νέες καταγγελίες και στοιχεία «φωτιά»

19.01.2022 | 17:15 Eνσωμάτωση

Την ώρα που η ιατροδικαστική εξέταση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του βιασμού της, η 17χρονη που τη συνόδευε στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο λύνει τη σιωπή της, με δύο νέες καταγγελίες να βρίσκονται προ των πυλών κι ήδη να τροφοδοτούν νέες συζητήσεις…

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις 2 Ιανουαρίου, μια μέρα δηλαδή μετά τα όσα έγιναν στη σουίτα του ξενοδοχείου έδειξε πως η κοπέλα είχε χτυπήματα στα πόδια και στη μέση που είναι πιθανόν να προκλήθηκαν από τη σεξουαλική της κακοποίηση.

Οι Αρχές που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από εργαστήριο της Ελβετίας που θα δείξουν αν στη 24χρονη είχαν χορηγηθεί ουσίες για να χάσει τις αισθήσεις της και να μην μπορεί να αποτρέψει τον βιασμό της.

Μέχρι στιγμής κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ένας 27χρονος που υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε με την 24χρονη με τη συναίνεσή της. Κάτι όμως που η Γεωργία διαψεύδει από την πρώτη στιγμή. Όπως λέει ήταν εκείνος που της τηλεφώνησε λίγο πριν βρεθεί στη σουίτα, εκείνος που είδε στο δωμάτιο, λίγο πριν καταρρεύσει.

Στην τελευταία της κατάθεση, εκτός από τον 27χρονο η Γεωργία καταγγέλλει άλλα δύο άτομα που πήραν μέρος στην πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της. Άτομα που ήδη έχουν εντοπιστεί από την αστυνομία και αναμένεται να κληθούν για κατάθεση.

Η Γεωργία εμφανίζεται πεπεισμένη πως άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της, επειδή λίγο νωρίτερα στο πάρτι του ξενοδοχείου κάποιοι της έριξαν ουσίες στο ποτό της. Απάντηση σ’ αυτό θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το αργότερο σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

Νέες καταγγελίες

Η καταγγελία της 24χρονης ανοίγει όπως φαίνεται και στόματα που για χρόνια έμεναν κλειστά. Δύο γυναίκες που υποστηρίζουν ότι βίωσαν έναν ανάλογο εφιάλτη με αυτόν της Γεωργίας, ήρθαν σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της, έτοιμες όπως του είπαν να μιλήσουν ανοιχτά και να καταθέσουν για ανάλογες στιγμές φρίκης που έζησαν.

Οι δύο υποθέσεις διαδραματίστηκαν το 2016 και το 2018. Με τις δύο κοπέλες να τονίζουν πως παγιδεύτηκαν από άτομα που ανήκουν σε κυκλώματα μαστροπείας και έπεσαν θύματα βιασμού.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 19/01/2022