Πολιτισμός

«Το Τέρας κι Εγώ» – Θεατρική πρεμιέρα για το έργο που βασίζεται στο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη

16.01.2022 | 13:23 Eνσωμάτωση

Πρεμιέρα χθες το βράδυ για το έργο «Το Τέρας κι Εγώ» στο θέατρο «Πόρτα».

Για έκτη χρονιά, το μπεστσέλερ του Σταμάτη Μαλέλη «Το Τέρας κι Εγώ» ανεβαίνει στο Θέατρο «Πρόβα».

Η αληθινή ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με τον θάνατο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι θεατές έχουν αγκαλιάσει το θεατρικό έργο, ένα έργο που επίσης γράφτηκε με πολύ αγάπη και παίζεται εξαιρετικά από έναν εκπληκτικό θίασο. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους που αγκάλιασαν αυτό το έργο», δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Το μήνυμα που εκπέμπει είναι ότι πρέπει να προσέξουμε την κατάθλιψη. Ο πρωταγωνιστής δεν ήθελε να είναι αστός και βολεμένος, αλλά ήταν. Ήθελε να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο, αλλά δεν το έκανε και οι πανικοί ήταν η αυτοτιμωρία του», λέει ο Κυριάκος Ντούμος, ηθοποιός.

«Είναι βραβευμένο ως το καλύτερο θεατρικό έργο τρία χρόνια πριν. Είναι επίκαιρο γιατί σήμερα έχουμε μια παγκόσμια ψυχιατρική κρίση, λόγω της πανδημίας», λέει ο Κυριάκος Ντούμος, ηθοποιός.

Ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες τη μάχη που δίνει ο ήρωας με την κατάθλιψη και τον πανικό και τον τρόπο που τελικά λυτρώνεται.

Το μήνυμα είναι αισιόδοξο: η αρρώστια αυτή περνάει, γιατρεύεται.

Videos & Απoσπάσματα από Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων - 16/01/2022