Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση ακραίων αρνητών

30.12.2021 | 18:19 Eνσωμάτωση

Με εκτελέσεις για εσχάτη προδοσία και καταστρατήγηση του Συντάγματος απειλούν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αλλά και αρνητές που αυτοαποκαλούνται «ιεροδηλωσήτες», από την «Ιερή Δήλωση» που έχουν υπογράψει, αναφέροντας ότι είναι έτοιμη ακόμα και για ένοπλο αγώνα για να προστατέψουν το αρθρο 120, αλλά και την ελευθερία τους.

Με καθημερινά βίντεο και αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλούν τον κόσμο σε ένοπλη εξέγερση πατώντας πάνω σε ακραίες εθνικιστικές και ρατσιστικές θέσεις, αλλά και στην αλλοίωση του DNA των Ελλήνων που γίνεται από τα εμβόλια του κορωνοϊού.

Από το στόχαστρό τους δεν ξέφυγαν ούτε οι εκπαιδευτικοί, που απειλούνται με εκτέλεση γιατί εφαρμόζουν τα μέτρα της πανδημίας και είναι υπέρ του εμβολίου.

Καταγγέλει βασανιστήρια στη φυλακή η «υπουργός Θεραπειών»

Ούτε η φυλακή δεν σταματάει την Υπουργό θεραπειών, η οποία σύμφωνα με όσα καταγγέλλει θεματοφύλακας του συντάγματος, δέχεται βασανιστήρια μέσα στη φυλακή, ενώ ο λέει, δικηγόρος της θα απευθυνθεί στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Η θεματοφύλακας όπως λέει επικοινώνησε μαζί της μέσα στη φυλακή όπου βρίσκεται και καταγγείλει, ότι η αστυνομία πήρε με τη βία ψευδείς μαρτυρίες και βρίσκεται παρανόμως μέσα στην φυλακή.

Η θεματοφύλακας μάλιστα κάνει και αναφορά στο αντίδοτο του κορωνοιου που προμήθευε στο κατάστημα της στην Αράχωβα και το ανακάλυψε η ίδια η υπουργος, για αυτό και πρόκειται για δίκη της πατέντα που διέπεται από το απορρητο.

Είναι η ίδια θεματοφύλακας που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να κάνει εκπαιδεύσεις με όπλα και που με βίντεο στο YouTube δήλωνε έτοιμη για ένοπλο αγώνα.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/12/2021