Ελλάδα

Κορωνοϊός – Ρεβεγιόν στο… mute

30.12.2021 | 16:47 Eνσωμάτωση

Αντιδράσεις στα μέτρα και προσπάθεια ακόμα και με ρεβεγιόν στις 9 να κερδίσουν τον πελάτη. Και την ίδια ώρα πικρία αφού νιώθουν στοχοποιημένοι.

Η κυβέρνηση από την άλλη που βλέπει το πρόβλημα ετοιμάζει πακέτο στήριξης το πρόβλημα όμως δεν καλύπτεται με τίποτα θα πουν οι επαγγελματίες.

«Η κυβέρνηση όπως έκανε πάντα όταν θα έχει την εικόνα της ζημίας σε έκαστο κλάδο θα μπορεί να μπει και στην κουβέντα για τα μέτρα», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Από τις 6:00 το πρωί σήμερα ισχύει η υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής προστασίας τύπου FFP2 ή ΚΝ95, ή διπλή μάσκα για το προσωπικό εστίασης. Μπαίνει ωράριο στην εστίαση μέχρι τις 12, τραπέζια με μετρικές αποστάσεις έως 6 άτομα, απαγορεύεται για ορθίους. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς) τα μαγαζιά θα δουλέψουν ως τις 02.00, στα εστιατόρια οι επαγγελματίες δεν πείθονται για τα μέτρα.

Είναι βέβαιοι πως τα μαγαζιά τους θα πληρώσουν το μάρμαρο αλλά ο συνωστισμός απλά θα πάει στα σπίτια. Έξαλλοι είναι και οι καλλιτέχνες που νιώθουν τα μέτρα σαν μία αδικία.

Και από πάνω πολλοί επιχειρηματίες λένε πως θα αναγκαστούν ακόμα και να κλείσουν ή να απολύσουν εργαζόμενους αφού οι γιορτές είναι η περίοδος που περίμεναν να γεμίσει το ταμείο και αυτό γιατί η κυβέρνηση τους αιφνιδιάζει.

Όπως θα πουν στην κάμερα του LIVE NEWS πλέον η αβεβαιότητα δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 30/12/2021