Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Οι όροι που του επιβλήθηκαν πριν την εκ νέου σύλληψή του

27.12.2021 | 20:02 Eνσωμάτωση

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τη σημερινή του απολογία κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, κρατείται όμως ακόμα στις φυλακές για τη νέα δίωξη.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φορώντας χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών, βγαίνει από το γραφείο του ανακριτή. Αμίλητος, δεν απαντά σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Αμέσως μετά οδηγείται και πάλι στα κρατητήρια, αφού αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, αλλά κρατείται μετά τη νέα μήνυση που του έκανε πρώην σύντροφός του για ροζ βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

«Έχω κατεβάσει τα βίντεο από το 2019»

Μετά την άσκηση της νέας δίωξης από τον εισαγγελέα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε στον ανακριτή για τα βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές που βρήκε στο διαδίκτυο η 28χρονη πρώην φίλη του.

«Από το 2019 έχω κατεβάσει τα επίμαχα βίντεο από το διαδίκτυο. Δεν ξέρω ποιος κατάφερε να τα ανακτήσει και να τα αναρτήσει εκ νέου».

Ελεύθερος με όρους

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους:

– της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα

– της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα

– της καταβολής χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα επέστρεψε στο κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι αύριο το πρωί, όταν θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για τη νέα μήνυση που του υποβλήθηκε από την πρώην σύντροφο του.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/12/2021