Ελλάδα

Πάτρα – «Το παιδί είναι σε σοκ» – Τι λέει στο MEGA η μητέρα της 14χρονης που κατηγορεί τον προπονητή της για ασέλγεια

27.12.2021 | 20:46 Eνσωμάτωση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 47χρονος προπονητής μποξ μετά την καταγγελία 14χρονης που τον κατηγορεί ότι όταν έμεινε μόνη της μαζί του την παρενόχλησε σεξουαλικά και τις έκανε άσεμνες χειρονομίες.

«Αθώος είμαι, δεν πειράζει, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει αρκεί να μπορεί να στηρίξει τις κατηγορίες του».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 47χρονου προπονητή μποξ που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης αθλήτριάς του, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Πάτρας όπου αποφασίστηκε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος.

Η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του, όχι όμως και ο ανακριτής.

«Το παιδί μου είναι σε σοκ»

Η μητέρα της 14χρονης, μιλώντας στο MEGA, είπε πως το παιδί της παραμένει σε κατάσταση σοκ κι έχει ήδη εξετασθεί από ειδικό.

«Την είδε ήδη παιδοψυχίατρος και μας έχει πει ότι αυτό που ισχυρίζεται αυτό ισχύει».

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης το κορίτσι αμέσως μετά την προπόνηση στην πυγμαχία, είπε στη μητέρα της πως ο 47χρονος προπονητής που τον έβλεπε για δεύτερη φορά, την παρενόχλησε σεξουαλικά.

«Ήταν πάρα πολύ αναστατωμένο το παιδί, μου είπε ότι άπλωσε τα χέρια του την ώρα της προπόνησης. Το παιδί πάγωσε, δεν αντέδρασε γιατί φοβήθηκε. Είναι πολύ ανήσυχο, φοβισμένο και αναστατωμένο φυσικά», συμπληρώνει η μητέρα του.

Η μητέρα της 14χρονης απευθύνθηκε όχι μόνο στην αστυνομία αλλά και στον ίδιο τον 47χρονο προπονητή του μποξ πριν οδηγηθεί στα κρατητήρια για να μάθει τι είχε συμβεί.

«Αυτός μου είπε ότι ήταν κι άλλοι την ώρα της προπόνησης, δεν ήταν μόνος. Είπε μόνο ότι είναι Χριστούγεννα, γιατί του είπα θα του κάνω καταγγελία, τίποτε άλλο. Ήταν ήρεμος μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση. Σα να μη συνέβη τίποτα».

Άμεσα εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για να αποφανθεί για την υπόθεση μετά τη διαφωνία ανάμεσα στην εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/12/2021