Ελλάδα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – «Εμφύλιος» μεταξύ των μελών – Τι λέει ο πρόεδρός τους

22.12.2021 | 20:18 Eνσωμάτωση

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για την δράση των ταγμάτων αρνητών.

Μέλος των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» έφτασε σε σημείο με έγγραφο να απαγορεύει την εισαγωγή και την χρήση των mRNA εμβολίων ισχυριζόμενος ότι διαστρέφει τον γενετικό κώδικα των Ελλήνων.

«Απαγορεύω την εισαγωγή και χρήση των εμβολίων mRNA. Κύριος λόγος της απαγόρευσης είναι ο αποκλεισμός της διαστροφής του γενετικού κώδικα των Ελλήνων αυτοχθόνων ιθαγενών, οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να αμυνθούν με κάθε μέσον και έχουν το Ακαταδίωκτο».

Ο αυτοαποκαλούμενος «Πρόεδρος του Α΄ Ανώτατου Τριαδικού Νομοθετικού Εκτελεστικού και Δικαστικού Συμβουλίου του Έθνους των Ελλήνων» απειλεί με κυρώσεις όσα μέλη της οργάνωσης εμβολιαστούν.

«Όσοι παρά την απαγόρευση τολμήσουν την χρήση του εμβολίου καθώς και οι εισαγωγείς και οι νοσηλευτές, χάνουν τα πολιτικά τους δικαιώματα, την ιθαγένεια και την υπηκοότητα καθώς και το δικαίωμα παραμονής στην χώρα ισόβια ή τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα μετατροπής της ποινής αμετάκλητα».

«Πόλεμος» στους «Θεματοφύλακες»

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει μεταξύ των «θεματοφυλάκων» καθώς ο πρόεδρός τους, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, μιλώντας στο MEGA ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με το έγγραφο αυτό.

«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς. Αυτοί είναι ψυχάκιδες οι άνθρωποι. Είναι ότι να ‘ναι. Δεν έχω σχέση εγώ μ’ αυτά τα χαρτιά. Κάθε χαρτί το δικό μας φτιάχνεται από νομικό, παραγγέλνεται με δικαστικό επιμελητή. Δεν κάνουμε εδώ ένα χαρτί μόνοι μας το στέλνουμε και λέμε εγώ είμαι ο βασιλιάς. Όλα τα υπόλοιπα τα παλαβά δεν ξέρω. Είναι γεμάτα τα ψυχιατρεία; Δεν μπορούν να τους μαζέψουν; Τι να σας πω».

Ασπίδα προστασίας από τους αρνητές

Το υπουργείο Υγείας κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για την νομική προστασία του υγειονομικού προσωπικού από μηνύσεις που υποβάλλουν αρνητές.

«Είναι μια διάταξη λοιπόν που θα αποδείξει εντός της εθνικής αντιπροσωπείας αναλόγως πως θα ψηφίσει ο καθένας μας εάν πραγματικά σεβόμαστε τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και θέλουμε από αυτές τις αβάσιμες μηνύσεις και αγωγές», σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης.

Ωστόσο, αρκετοί είναι οι αρνητές που συνεχίζουν να απειλούν υγειονομικούς και να προκαλούν με τις ενέργειές τους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 22/12/2021