Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τι καταγγέλλει η 30χρονη για τον παρουσιαστή – «Με προσέγγισε εξωδικαστικά»

19.12.2021 | 20:30 Eνσωμάτωση

Στο Μεξικό φαίνεται να βρίσκεται ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, σε ταξίδι με τη σύζυγό του.

Την ίδια στιγμή, η 30χρονη που βίωσε τον εφιάλτη βλέποντας τις προσωπικές της ερωτικές στιγμές σε κοινή θέα στο διαδίκτυο, δηλώνει ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ αποκαλύπτει πως ο παρουσιαστής τής είχε δείξει βίντεο και φωτογραφίες με πάνω από 50 γυναίκες νεαρής ηλικίας.

Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, η ανοικτή ποινική υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο παρουσιαστής και θα δικαστεί τον προσεχή Φεβρουάριο, δεν τον εμποδίζει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

«Μου έλεγε ψέματα»

Μετά τη δημοσιοποίηση των ευαίσθητων προσωπικών της δεδομένων, η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Βέβαια, ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι πολύ καλύτερα από εμένα αφού βγαίνει και τρώει στις ταβέρνες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα».

Ο πρώην παρουσιαστής είχε κάνει προσχηματική προσπάθεια προκειμένου να λυθεί εξωδικαστικά το θέμα, όπως καταγγέλλει η κοπέλα.

«Τον τελευταίο έναν χρόνο είχαμε επικοινωνία γιατί με προσέγγιζε ώστε να τα βρούμε εξωδικαστικά, προσπαθώντας στην ουσία να με επηρεάσει, να μου πει ότι μετάνιωσε, αλλά ήταν όλα ψέματα, όπως αποδείχτηκε».

«Ροπή στις μικρότερες»

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου περιγράφει πως της είχε δείξει βίντεο και φωτογραφίες με πάνω από 50 γυναίκες.

«Αυτός ο άνθρωπος έχει μια ροπή στα νέα κορίτσια και στα πολύ μικρά κορίτσια, κάτι το οποίο με έκανε να δώσω τέλος σε αυτήν την σχέση».

Σύμφωνα με την καταγγελία της 30χρονης, στους λογαριασμούς του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα είχε ανέβει βίντεο από το 2011, ενώ υπήρχε υλικό κι από άλλες γυναίκες.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 19/12/2021