Ελλάδα

Θεσσαλονίκη – Η πεθερά σκότωσε την πρώην νύφη της με κυνηγετικό όπλο

13.12.2021 | 17:31 Eνσωμάτωση

Δεκάδες τρύπες από σκάγια στην τζαμαρία του ζαχαροπλαστείου στη Νέα Μάδυτο της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου το πρωί μια γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ, με μια καραμπίνα, μια 54χρονη.

«Σήμερα το πρωί πήγε η κοπέλα να πάρει ψωμί και μόλις την είδε η άλλη, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και την πυροβόλησε τρεις φορές», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Η γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη, μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί στο Ιπποκράτειο. Επί 2 ώρες οι γιατροί προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή, όμως τελικά υπέκυψε. Έμενε μαζί με τον αδελφό της, ο οποίος σαστισμένος έφτασε στο ζαχαροπλαστείο λίγα λεπτά αργότερα και την είδε να χαροπαλεύει.

«Την έχει πυροβολήσει τέσσερις φορές στο στήθος και την κοιλιά», είπε συντετριμμένος ο αδερφός της.

Την είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε

Οι δύο γυναίκες φαίνεται να είχαν οικογενειακές διαφορές και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η δράστις φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στο θύμα της.

Οι δύο γυναίκες, μέλη μιας οικογένειας Ρομά, είχαν μετακομίσει πρόσφατα από τα Τρίκαλα στην περιοχή. Σήμερα το πρωί, η δράστις, σύμφωνα με εκείνους που γνώριζαν την μεταξύ τους σχέση, πραγματοποίησε τις απειλές της.

«Πολλές φορές την είχε απειλήσει και μάλιστα της είχε πει ‘θα έρθω και θα σε σκοτώσω μόλις βρω την ευκαιρία’».

Οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσουν την γυναίκα που πυροβόλησε και σκότωσε την 54χρονη καθώς, αμέσως μετά την πράξη της, εξαφανίστηκε.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/12/2021