Ελλάδα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Χρυσαυγίτης & στο κόμμα του Κασιδιάρη ο απαγωγέας του καθηγητή

13.12.2021 | 18:52 Eνσωμάτωση

Πλούσιο «ιστορικό» και άρρηκτες σχέσεις με την ακροδεξιά φαίνεται πως έχει ο επικεφαλής του τάγματος παράνοιας, των αυτοαποκαλούμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος», το οποίο «αναβάθμισε» την δράση του, ξεπερνώντας κάθε αποδεκτό όριο.

Ο Θ.Μ. ανήκει πολιτικά στον ακροδεξιό χώρο στηρίζοντας μάλιστα το κόμμα του καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη.

Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης «Έλληνες για την Πατρίδα», γίνεται λόγος στην… πλούσια δράση του, ενώ παρουσιάζεται ως στέλεχος με αρμοδιότητες στον τομέα μετανάστευσης και ασύλου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Θ.Μ. είναι απόστρατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Στόχος του, δε, είναι να παλέψει «ενάντια στο διεφθαρμένο καθεστώς και να επιστρέψει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των Ελλήνων…».

Υπηρετούσε στην Τροχαία Γρεβενών, ενώ στο ιστορικό του έχει 22 μηνύσεις κατά συναδέλφων του, πολιτών και δικαστικών λειτουργών.

Απόστρατος αξιωματικός μέλος των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»

Υπηρετούσε στην Τροχαία Γρεβενών, ενώ στο ιστορικό του έχει 22 μηνύσεις κατά συναδέλφων του, πολιτών και δικαστικών λειτουργών.

Ο ίδιος, πρωτοστατούσε σε εκδηλώσεις αρνητών, προτρέποντας πολίτες να μην εμβολιαστούν καλώντας τους σε ανυπακοή των μέτρων προστασίας από τον Covid-19.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/12/2021