Πολιτική

Οι πρώτες κινήσεις του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής

13.12.2021 | 17:40 Eνσωμάτωση

Μετά τον θρίαμβο ο Νίκος Ανδρουλάκης δίνει το πρώτο στίγμα με ένα λουλούδι στην πρόωρα χαμένη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και το μνήμα του Ανδρέα Παπανδρέου.

Το ΠΑΣΟΚ λέει θα πρωταγωνιστήσει ξανά λίγη ώρα μετά με την άφιξη του στην Χαριλάου Τρικούπη.

Στην είσοδο του κόμματος πλήθος κόσμου και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η τελετή παράδοσης παραλαβής έγινε υπό το βλέμμα του πορτρέτου του Ανδρέα Παπανδρέου Λάτρης των ταξιδιών, ποδηλάτης και χωρισμένος με ένα παιδί.

Η επόμενη ημέρα βάζει στον Νίκο Ανδρουλάκη τον γρίφο της επιλογής του βουλευτή που θα τον εκπροσωπεί στην Βουλή, πιο δυνατά ακούγονται τα ονόματα των Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη.

Την ίδια ώρα μακριά από το άγχος της επόμενης ημέρας για το ΠΑΣΟΚ συγκινητικές ήταν οι στιγμές με την οικογένεια και τους συγχωριανούς του νέου πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ ενθουσιασμένοι είναι και οι συγχωριανοί του, αλλά και η αγαπημένη του δασκάλα.

Πιθανές θεωρούνται οι αλλαγές και για τη θέση του γραμματέα του κόμματος, ενώ το όνομα γυναίκας ακούθγενται για την θέση του εκπροσώπου Τύπου.

Παράλληλα, την Πέμπτη θα βρεθεί στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες, όπου παρών θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας και οι δυο αναμένεται να έχουν το πρώτο τετ α τετ.

Videos & Απoσπάσματα από Live News - 13/12/2021