Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου – Με… ζεϊμπέκικο έσβησε τον καημό της ήττας του

13.12.2021 | 20:11 Eνσωμάτωση

Λίγο μετά τις 21.00 χθες το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου αναγνώρισε την νίκη του εσωκομματικού του αντιπάλου και τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Λίγο αργότερα βρέθηκε με στενούς του συνεργάτες σε γνωστή ψαροταβέρνα  στο κέντρο της Αθήνας και σφράγισε τη βραδιά χορεύοντας τη Συννεφιασμένη Κυριακή του Βασίλη Τσιτσάνη.

Και παρότι οι στίχοι μιλούν για μια μέρα που χάθηκε η χαρά, ο κ. Παπανδρέου ανεβάζει το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε στα social media με τη λεζαντα «στις καλές και τις άσχημες μέρες θα γελάμε, θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε».

Ο Γιώργος Παπανδρέου έλαβε 32,2% και 64.880 ψήφους ενώ στον πρώτο γύρο είχε καταγράψει το 27,9% και 75.180 σταυρούς.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ.

«-Νίκο συγχαρητήρια. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

-Ευχαριστώ. Το σημαντικό είναι να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό».

Mετά την εκλογική του ήττα, ο κ. Παπανδρέου μίλησε για τη μεγάλη συμμετοχή που, όπως είπε, αποτελεί μήνυμα ευθύνης για όλους.

«Θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα».

Παρότι, τόσο ο ίδιος όσο και το περιβάλλον του, διαμηνύουν ότι θα συνεχίσει τον αγώνα προκειμένου η παράταξη να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας, ο πρώην πρωθυπουργός έστειλε με το δικό του τρόπο σαφές μήνυμα ότι η 12η Δεκεμβρίου ήταν για τον ίδιο μια… συννεφιασμένη Κυριακή».

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 13/12/2021