Ελλάδα

Γαλάτσι – Συσχέτιση με τη δολοφονία στη Μεταμόρφωση αναζητούν οι Αρχές

07.12.2021 | 20:08 Eνσωμάτωση

Στιγμές τρόμου έζησαν χθες το απόγευμα οι κάτοικοι στην οδό Εκάβης στο Γαλάτσι, όταν άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου σε γνωστό πυγμάχο την ώρα που έμπαινε σε γυμναστήριο.

Αστυνομικοί της ασφάλειας ερευνούν το σημείο όπου οι δύο εκτελεστές έστησαν ενέδρα θανάτου στον γνωστό πυγμάχο.

Η ενέδρα

Οι δύο δολοφόνοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο με το ψευδώνυμο «Dirty Harry» λίγο μετά τις 18.00 χθες το απόγευμα, έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο που γυμναζόταν στο Γαλάτσι.

Την στιγμή που πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του, ένας άνδρας που φορούσε χειρουργική μάσκα τον πλησίασε και με ένα εννιάρι πιστόλι τον πυροβόλησε επτά φορές, με 4 από τις σφαίρες να βρίσκουν τον στόχο τους.

Στη συνέχεια ο εκτελεστής έτρεξε για λίγα μέτρα, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα, στην οποία τον περίμενε συνεργός, και εξαφανίστηκαν προς την οδό Βυτίνης.

Το παρελθόν του πυγμάχου

Το 2011, το όνομα του 44χρονου είχε εμπλακεί σε μεγάλη δικογραφία για κυκλώματα της νύχτας, ενώ το 2013 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα είχε απασχολήσει τις Αρχές και για παράνομη οπλοφορία και υπόθεση συμπλοκής μέσα σε καφετέρια.

Η εκτέλεση του «θείου» του

Η μαφιόζικη εκτέλεση του 44χρονου έχει πολλές ομοιότητες με τη δολοφονία πυγμάχου με το ψευδώνυμο «Κεφάλας» στη Μεταμόρφωση πριν από έξι μήνες.

Ο 58χρονος αρχινονός σύστηνε τον 44χρονο σαν ανιψιό του και δεξί του χέρι. Μάλιστα την ημέρα που τον εκτέλεσαν ήταν μαζί του στην καντίνα.

Ο 44χρονος πήγε στην τουαλέτα και στο διάστημα που έλειψε δύο εκτελεστές που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πλησίασαν τον «Κεφάλα» και τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο μαφιόζικες δολοφονίες να σχετίζονται μεταξύ τους και τις εντάσσουν στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των «νονών» της Αθηναϊκής νύχτας τα τελευταία χρόνια, ένας πόλεμος με δεκάδες θύματα.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 07/12/2021