Πολιτική

ΚΙΝΑΛ – Δηλώνει στήριξη ο Λοβέρδος – Κλειστά κρατούν τα χαρτιά τους Χρηστίδης, Καστανίδης, Γερουλάνος

06.12.2021 | 20:10 Eνσωμάτωση

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος έχει ήδη προαναγγείλει ότι θα τοποθετηθεί καθαρά υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στο 93% της ενσωμάτησης συγκεντρώνει το 26,1% και 64.800 ψήφους. «Η υποψηφιότητά Παπανδρέου μού στέρησε δυνάμεις που είχαν ταχθεί μαζί μου και ήταν η βασική αιτία αυτού του αποτελέσματος», είπε ο ίδιος.

Η καταμέτρηση έδειξε υπεροχή του κ. Λοβέρδου στην Αττική 33,22%, ενώ ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου με 29,32 και ο Νίκος Ανδρουλάκης με 27,9%.

Σε αναζήτηση συμμαχιών

Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Γερουλάνος κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους για τον δεύτερο γύρο.

Ο Παύλος Χρηστίδης έλαβε 3,2% και 8.050 ψήφους, ο Παυλος Γερουλάνος έλαβε 3% και μέτρησε 7.300 σταυρούς, ενώ το 3% έφτασε ο Χάρης Καστανίδης τον οποίον προτίμησαν 7.320 ψηφοφόροι.

Ο ίδιος ευχήθηκε καλή τύχη σε Ανδρουλάκη και Παπανδρέου αποφεύγοντας να πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψήφιου.

«Σφήνες» από ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ

Η συμμετοχή ρεκόρ στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής έχει μπει στο μικροσκόπιο της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέμα δημοσκοπήσεων θέτει ανοιχτά η Κουμουνδούρου

Την επόμενη Κυριακή στις 07.00 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες του δεύτερου γύρου για την ανάδειξη της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, με δικαίωμα ψήφου να έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/12/2021