Ελλάδα

Προκλητικός ξανά ο «ψευτογιατρός»

06.12.2021 | 20:29 Eνσωμάτωση

Προκλητικός και αμετανόητος ο 48χρονος «ψευτογιατρός» οδηγήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ο 48χρονος κατηγορούμενος που δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας καρκινοπαθών, βρέθηκε στην ίδια δικαστική αίθουσα με τους συγγενείς των θυμάτων του, ωστόσο η δίκη του διεκόπη για αύριο λόγω ακαταλληλότητας της δικαστικής αίθουσας, μετά την έντονη διαμαρτυρία των συνηγόρων.

Ο κατηγορούμενος εξερχόμενος του δικαστηρίου παραδέχεται ότι έδινε βότανα σε «ασθενείς» που νοσούσαν από καρκίνο λέγοντας προκλητικά ότι εκείνοι πήγαιναν και τον έβρισκαν.

«Όλοι αυτοί ήταν τελικού σταδίου και όταν δεν είχαν κάποια άλλη θεραπεία να κάνουν, τότε έρχονταν και με έβρισκαν για να ακολουθήσουν κάποια θεραπεία με βότανα» υποστήριξε.

Λίγο αργότερα, ο «ψευτογιατρός» οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας από την οποία έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα στις 13 Δεκεμβρίου 2021.

Σε περίπτωση που του επιβληθεί νέα προσωρινή κράτηση τότε δε θα αποφυλακιστεί στις 16 Δεκεμβρίου οπότε και λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης του, εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η δίκη του. Αύριο καταθέτουν στο μικτό ορκωτό συγγενείς θυμάτων.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 06/12/2021