Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής – Τελευταίες βόλτες και συναντήσεις για τους έξι υποψηφίους

04.12.2021 | 20:13 Eνσωμάτωση

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. Ήδη τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη, έχουν ετοιμαστεί ώστε να υποδεχθούν τους συνεργάτες των υποψηφίων για την βραδιά των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου. Οι έξι υποψήφιοι θα βρίσκονται με το επιτελείο τους στα «στρατηγεία» τους.

Με μια χαλαρή βόλτα με το επιτελείο και τους υποστηρικτές του πέρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος το τελευταίο 24ωρο πριν τη μάχη της Κυριακής.

Ο κ. Λοβέρδος απηυθυνε κάλεσμα για ευρεία και δυναμική συμμετοχές στις εκλογές

Μεγαλύτερη συμμετοχή από αυτή του 2017 που είχε φτάσει τους 200.000 ψηφοφόρους προέβλεψε για τις κάλπες της Κυριακής ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» τόνισε πως στόχος του είναι να μεγαλώσει την παράταξη.

«Η προοδευτική διακυβέρνηση αφορά στην αυτόνομη κυβερνητική προοπτική του Κινήματός μας και αυτό επιδιώκω με την υποψηφιότητά μου. Να γίνει ξανά η παράταξή μας πλειοψηφούσα, με κυβερνητική προοπτική» τόνισε χαρακτηριστικά.

Mαζική συμμετοχή και καθαρή εντολή ζήτησε από τη Σητεία ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Είμαι σίγουρος ότι η παράταξή μας επιστρέφει ως πρωταγωνιστής» υπογράμμισε.

«Είναι η ώρα κάθε μία και κάθε ένας από εμάς να γίνει η Αλλαγή που έχει ανάγκη η παράταξη» τόνισε ο Παύλος Γερουλάνος κατά την κεντρική ομιλία του στην Αθήνα.

«Οι πολίτες πρέπει να κατανοήσουν και να δώσουν την απάντηση που πρέπει πως η εσωκομματική εκλογική διαδικασία δεν πρέπει να είναι μάχη στρατευμένων μηχανισμών ή εξωθεσμικών κέντρων ισχύος» συμπλήρωσε ο Χάρης Καστανίδης.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/12/2021