Ελλάδα

Χαμόγελα σε τρεις οικογένειες σκόρπισε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

04.12.2021 | 20:30 Eνσωμάτωση

Χαμόγελα σκόρπισε σε τρεις οικογένειες το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη αφού εντόπισε ζωντανούς τρεις αγνοούμενους συνανθρώπους μας.

Για ακόμη μία φορά το «Τούνελ» απέδειξε πως είναι εκπομπή των ανατροπών, των αντιθέσεων ακόμα και των θαυμάτων. Μετά από τρεις συνεχόμενες φορές που βρέθηκαν αγνοούμενοι συνάνθρωποί μας από την εκπομπή στα αζήτητα, αυτήν τη φορά η εκπομπή βρήκε τρεις αγνοούμενους ζωντανούς και σκόρπισε χαμόγελα στις οικογένειές τους, που τους αναζητούσαν.

Η Διονυσία Καραγεωργίου, 43 χρόνων, η μητέρα από την Κω που είχε χαθεί από τα τέλη Ιουνίου,  βρέθηκε στην Αθήνα ταλαιπωρημένη και έχοντας βρει καταφύγιο στον χώρο του Μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας.

Η εκπομπή με τη βοήθεια της Αστυνομίας, την έφερε σε επικοινωνία με την οικογένειά της για τις περαιτέρω ενέργειες που θα τη βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

Όλα ξεκίνησαν από τηλεθεατές που την αναγνώρισαν και έστειλαν μία φωτογραφία της στην εκπομπή.

Το ίδιο ευχάριστα νέα είχε να μεταφέρει η εκπομπή και στην οικογένεια του Απόστολου Σαγκούρη 38 χρόνων από τη Θεσσαλονίκη, που εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής και τελικά νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Αίσιο τέλος είχε και η περιπέτεια της μητέρας από το Μενίδι, που βρέθηκε μετά τη μεγάλη κινητοποίηση της εκπομπής και είναι καλά στην υγεία της. Η αδελφή της Ελένης Θεοδωράτου 57 χρόνων, επικοινώνησε με την εκπομπή και ενημέρωσε για τον εντοπισμό της αδελφής της και πως είναι καλά στην υγεία της.

Το «Τούνελ» ασχολήθηκε και με την μυστηριώδη εξαφάνιση του Ηλία Μπάνη 50 χρόνων που διαδραματίστηκε σε γκαράζ πολυκατοικίας στου Ζωγράφου στις 28 Οκτωβρίου 2020.

Η σύντροφός του έκανε λόγο για αρπαγή και με τον φόβο να την κυριεύει, εμφανίστηκε στην εκπομπή με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της.

Η εκπομπή θα συνεχίσει την έρευνά της μέχρι να δώσει απαντήσεις στα αγαπημένα πρόσωπα και του Ηλία Μπάνη και ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές την επόμενη Παρασκευή, στη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/12/2021