Ελλάδα

Επέστρεψε η μαγεία των Χριστουγέννων στα θεματικά πάρκα

04.12.2021 | 20:38 Eνσωμάτωση

Λάμψη και χριστουγεννιάτικη μαγεία στα θεματικά πάρκα που στήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, μετά από 2 χρόνια απουσίας εξαιτίας της πανδημίας.

Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης και self test για τα παιδιά μέχρι 17 ετών, θα λειτουργήσουν μετά από δύο χρόνια τα χριστουγεννιάτικα θεματικά πάρκα.

Η κυβέρνηση δεν έκανε τελικά αποδεκτή την πρόταση της επιτροπής να είναι και οι εργαζόμενοι εμβολιασμένοι.

Εμβολιασμένος ο Άγιος Βασίλης στο Γκάζι

Aπό το περασμένο Σαββατοκύριακο έχει ανοίξει το χριστουγεννιάτικο πάρκο στο Γκάζι. Όπως λέει ο υπεύθυνος του χώρου, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε οι επισκέπτες να νιώθουν ασφαλής και να περάσουν καλά.

Στο συγκεκριμένο πάρκο, όλοι οι εργαζόμενοι είναι εμβολιασμένοι, ακόμα και ο Άγιος Βασίλης.

«Εμείς είχαμε σχεδιάσει από 1η Σεπτεμβρίου που βγήκε η απόφαση για τις εμπορικές εκθέσεις να λειτουργήσουμε μόνο με επισκέπτες με πιστοποιητικό εμβολιασμού η νόσησης».

Ο Μύλος των Ξωτικών

Μετά από μία χρονιά απουσίας, τα ξωτικά  θα επιστρέψουν στον Μύλο των Τρικάλων μαζί τους ιππότες της ανακύκλωσης, σε μία χρονιά που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον.

Επιστροφή και για την Ονειρούπολη της Δράμας. Σε μία έκταση 80 στρεμμάτων, η Ονειρούπολη ετοιμάζεται να μοιράσει χαμόγελα, τηρώντας όλα τα μέτρα και προσαρμόζοντας τις εκδηλώσεις στα υγειονομικά δεδομένα.

Θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα θα επαναλειτουργήσουν και σε άλλες πόλεις της χώρας για να χαρίσουν στιγμές χαράς και  ξεγνοιασιάς σε μικρούς και μεγάλους.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 04/12/2021